reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Fajne bluzeczki Kasiu:tak:
Śnieg nam nie straszny:rofl2:

787043417

reklama
Kasiad super sweterek,sama taki cieplutki mam i lubię go bardzo.
Tycia ale super,uwielbiam takie kolorki.Gdzie kupiłaś,bo strasznie mi sie podoba?:tak:

Kasia, bardzo fajne kozaczki. A sweterek wyglada na milusi i cieply.
Tycia, super kombinezon. Kolory rzeczywiscie ciekawe. Ja jestem ciekawa czy Milenka chcialaby chodzic w kombinezonie, bo ja nigdy jej nie kupowalam (bo w Ie za cieplo na takie cudenka).
My wczoraj bylismy w nexcie i kupilismy Milce dwie kurtki. Jedna ciepla na zime, i druga na teraz.

Tycia, super kombinezon :tak: Taki nietuzinkowy ;-)
Nietuzinkowy? Czemu?:-D:-D:-D

Tycia ale super,uwielbiam takie kolorki.Gdzie kupiłaś,bo strasznie mi sie podoba?:tak:
Kupiłam jak zwykle na Allegro;-).Obserwowałam inna sztuke,za która dawali juz ponad 140 zl.Cos mnie natchneło i zerknełam w nowe aukcje,a tam ktos wystawial taki sam nowitki za 100 zł:-):tak: i zakupiłam:tak:.
To jest taki sam:tak:,tylko 2-czesciowy(jak dla mnie nawe fajniejszy:tak:).
http://www.allegro.pl/item786777374_coccodrillo_98_cena_jakosc_model_foto.html

A najbardziej podoba mi sie taki:tak:

SUPER kombinezon zimowy!!! WÓJCIK (775898084) - Aukcje internetowe Allegro

Mi sie podoba najbardziej ten kombinezon co kupiłaś Tycia.:tak:
Szukam teraz jakiegos kompletu z czapką i rękawiczkami.:sorry:

reklama
Tycia kombinezon superowy:tak: zreszta wszystko co z pomaranczem mi sie podoba:sorry::-D:-D Hubek tez ma z pomarańczem kombinezon:tak:

Kasiad zakupiki dla Oli fajowne:tak: sweterek wyglada na milusi:tak::-)

w piatek zakupilismy Hubkowi kozaczki z Bartka: T-21539/D58 - Bartek Outlet Internetowy - wyprzedaż obuwia udało nam się bo akurat w weekend obowiazywała znizka 15% i w sumie dalismy z anie 135 zł zamiast 160...
no i wycieczke tramwajem zaliczyliśmy:tak::-)

Do góry