reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

reklama
Nic nowego Aga nie powiem:rofl2: ,zakupy super zresztą jak zawsze:tak::-)
Irka te ciuszki są na 92/98 :confused: wzrost mnie zdziwił:baffled::shocked2::cool2:

Dzięki dziewczyny:tak:.
Aga,wcześniej nie widziałam takich rajstopek ze spódniczką:-D. Fajny wynalazek:-D:tak:.
Konrad nosi typowy rozmiar 3-4 lata czyli 104 cm,a Sarcia 110-116?:szok:

Agusia pierwsze widzę:-D

Emilka ma teraz 128-140 tzn takie ostatnio miała kupione i muszę kupić rozmiar większy bo ledwo ledwo pasują takie na styk ...chyba też zależy od rajstop-firmy jak się ciągną itd bo na jednych ma napisane np 7 lat na innych 5
Dziewczyny świetne ciuszki :tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny:tak:.
Aga,wcześniej nie widziałam takich rajstopek ze spódniczką:-D. Fajny wynalazek:-D:tak:.
Konrad nosi typowy rozmiar 3-4 lata czyli 104 cm,a Sarcia 110-116?:szok:
Kuba 92-98:-)
Super,męża siostrzenica miała,są świetne,ale nie wiem z jakiej firmy.
Tycia zakupy rewelacja :tak: te bluzy sa cudowne takie fajne dinusie sa na nich takie slodkie:tak:
Ja kupilam dla Jenni pare rzeczy ktore musze jutro odebrac bo babka mieszka w moim miescie ciekawe jak beda wygladac naprawde
14 Tlg.Roos farbenmix Paket gr 92/98 Hello kitty u.s.w. bei eBay.de: Mädchen-Bekleidungspakete (endet 06.03.10 13:25:36 MEZ)
No Irtasia powiem Ci,że tak sie przyzwyczaiłam do tego Jenni stylu,że juz nie wyobrażam sobie jej bez tych kapturków i rękawków.Fajne te bluzki w paski.:tak:A jaka szałowa miniówa.

Nic nowego Aga nie powiem:rofl2: ,zakupy super zresztą jak zawsze:tak::-)
Irka te ciuszki są na 92/98 :confused: wzrost mnie zdziwił:baffled::shocked2::cool2:
Moja Jenni to kurdupel maly jest :rofl2: teraz dopiero zaczyna wyrastac z 92 i wchodzic w 98 , duzo spodni ma w 92 i jeszcze jej pasuja tylko bluzki i kurtki nosi w 98 i to od niedawna:tak::-p

Moja Jenni to kurdupel maly jest :rofl2: teraz dopiero zaczyna wyrastac z 92 i wchodzic w 98 , duzo spodni ma w 92 i jeszcze jej pasuja tylko bluzki i kurtki nosi w 98 i to od niedawna:tak::-p

Kuba tez raczej 98 nosi.Koszule kupiłam na 92 i za długie rękawy.
A wczoraj Kubula dostał spodnie dzinsowe od siory 86 cm:-)i nogawki raz podwinięte jeszcze.:-D:szok::-D

reklama
rozmiar rozmiarowi nie jest równy.już wiem np. że Szymek nie może nosić spodni z nexta z taką ozdobną gumką bo go ciśnie no chyba że kupię rozmiar większy czyli na 110.
bluzy z dinusiami słodkie zwłaszcza ta pomarańczowa.

a jak Szymek by miał sam wybrać sobie coś do ubrania wybrałby zabawki a ze sklepu gdzie same ciuszki by uciekał.

Do góry