reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

Pieknaszyszunia oczywiscie o nosidelko mi chodzilo :-D ale ja i tak nazywam to fotelikiem alebo kolyska heheeh.Jakos nie mam przekonania do fotelikow normalnych od urodzenia...Musze w sklepie podpytac i ta baze bo jesli nie mozna bez niej to odpada isofix u nas:zawstydzona/y: Ogolnie nosidelko z nazwy to mi sie kojazy z tymi "plecakami" na dzieci -swoja droga to Victor ich nie nawidzil,wogole ni lubial niczego co go krepowalo.Jako jedyny na oddziale w ciagu paru minut uwalnial sie z zawiniatek w jakie wkladaly go babki w szpitalu :-D Kurcze na poczatku to lubial bliskosc ale lezac na nas czy bardzo blisko nas ale bron boze na rekach w usciskach czy tuleniu.Ciekawe co bedzie tym razem ;-) Piekne sa te otulaczki wselkiego rodzaju i te co wklejacie ale narazie sie wstrzymuje bo jak trafi mi sie znowu taki bobas jak Victor to wyzuce tylko kaske w bloto...a to tak ulatwia zycie

reklama
no no każdy nazywa po swojemu, ważne żeby się dogadać:-D:-D:-D

• próbka wkładek laktacyjnych otrzymacie wypełniając formularz Lansinoh, moze któras chetna
    biggrin.gif

pięknaszyszunia- to pierwsze i drugie to są foteliki. oba w sumie...

Vici- ja mam w domu rożek, ale kupię jeszcze otulacz...jak mi Filip zesikał kilka razy to potem nie wiedziałam co zrobić z dzieckiem:p

Ostatnia edycja:
pięknaszyszunia- no, z perspektywy czasu przydałyby mi się oba. Co prawda to na krótko jak dziecko jest malutkie, ale zawsze przyda się jeszcze dla drugiego, a potem dla kogoś dalej;)

reklama
Do góry