reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

reklama
Oregano j czekam na dostawe masci z pl bo zapomniałam o niej na smierć:-p:-p

A termomert miałam podobny i za przeproszeniem w tyłek se go mozna było wsadzić bo co mierzenie inna temp mała jak miała goraczke raz ja pokazywał a po pol godz bez podania czegokolwiek temp byla inna:szok: Mam nadzieje ze twój posłuzy:happy2:

Szukam i wykukałam coś takiego tyle ze to tylko do ucha i z tego co wycztałam uzywaja go lekarze Braun Thermoscan IRT 4020 Infrarot-Ohr-Thermometer: Amazon.de: Drogerie & Körperpflege

nie wiem czy kupic bo tani to on nie jest a jakby nie działał to maz mnie udusi:-D

polcia - o tym konkretnym nie wiem, ale ponoć najlepszy jest właśnie do ucha, w sensie najlepiej mierzy temp. Te skroniowe potrafia zafałszowywać wynik (choć ja bede miała wlasnie skroniowy od siostry, firmy beurer) No i słyszałam też że zwykły rtęciowy jest swietny, tylko weź mierz temp w pupce za każdym razem :/ mało przyjemne..

o właśnie sobie uświadomiłam, ze nie mam termometru ;P tj. mam tylko najlepszy w świecie rtęciowy...ale przydałoby się pewnie właśnie kupić jakiś dla Malucha...bo tak jak piszelucere w pupce na pewno nie jest komfortowo mierzyć..

mamuśka, tak z innej beczki. Zamawiałaś ostatnio w aptece Gemini? Ja wysłałam zamówienie na prawie 400zł (ale z koleżankami z pracy) i nie mogę za nie zapłacić... a ciężko się tam dodzwonić :-(
serwis przelewy24 chwilowo nieczynny

To ja się pochwalę co upolowałam :) IMG_1329.jpg odkąd w ciąży jestem wole zakupy dla dziecka robić niż dla siebie większą frajdę mam :-D pampersy też kupiłam w realu na promocji wyszło 45 gr za sztukę myślę, że to cena okej ;-)

Załączniki

• IMG_1329.jpg
    IMG_1329.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 57
agkrk super....

ananaska no zawsze to cos....grosz do grosza i wiesz..hee

A ja mam pytanie..tzn dylemat...bo siora dała mi łózeczko turystyczne....a ja nie wiem czy dla noworodka to bedzie dobre,,dla mnie najlepsze drewniane z 3 stopniami..

jakie bedziecie mialy ..w sumie sa 3 opcje
łózeczko turytyczne
łózeckzo drrewniane
kołyska

co najlepsze??????????????????????

reklama
Do góry