reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupy dla zaszych grudniowych maluszków oraz mamusiek :)

reklama
Kupiłam sobie dziś obuwie ślubne w Mark&Spencer, kolor nude, czy jakoś tak to sie pisze i do tego zamawiam klipsy w kolorze mięta, będzie to piękny komplet i P.Młody będzie miał muszkę miętową
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
... do granatowego garnituru, białych conversów to w sam raz kolor....
yes2.gif
(krawcowa i pani od gajerów potwierdziła)
wink2.gif

Dla bobucha kupiłam w H&M 2 pajace za które zapłaciłam 30zł, 3 body z dł rękawem po 10zł z tej bawełny organicznej....i w reserved czapeczkę w paseczki.... za 9,9zł, aaaaa i eMowi w H&M koszule. Fajne sa przecenki, lubie takie ceny...
yes2.gif
biggrin.gif

Wczoraj tez opaskę, kolczyki i bransoletkę -rzeczy ślubne, wiec cały weekend był zakupowy, fajnie,żę juz mam z głowy...
Teraz czas zając sie przyszłym mężem, w końcu pierwszy jego "dzień ojca", z dzidzią w brzuszku
wink2.gif

Pięknaszyszuniu, widzę że lubisz to co ja, czyli wyprzedarze :-D sam fakt skłania mnie do zakupów. Niestety tak juz mam :-p fajne bodziaki. Coś mi się wydaje że chciałabyś chłopczyka...?

reklama
pieknaszyszunia powodzenia w szukaniu płci ja tez chce córkę za 12 dni też będę szukać koniecznie napisz co znalazłaś:-D póki co moje zakupy stoją w miejscu już kupowanie ciuszkow unisex mi nie wystarcza :sorry2:

Do góry