reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy i zakupki :)

Wiecie cooo ?????????????????????????????????:szok:

O wilku mowa hahah nie ma co krakać hahaha on do mnie dzis ze znowu kuplas cos? a ja nie nie to juz dawno a on mi tu historie pokazuje konta o maj got ...ale wpadka a ja ze dopiero to chyba dzis zaksiegowali.... hahahah kurde... nie moge nooo hahahaha:-D

reklama
nie lubię rózowego;-) a a a fajna bluza
nom muszę polubić blue:-D

Lady szty babuś jesteś.

Taram a dzisiaj przyszedł ten leżaczek z fishera jest super. Fajne kolorki, mięciutki. Sama bym się w nim walnęła gdyby nie to, że malutki:-D

Iwonka, bluza prześliczna :tak::-) No ma ten Twój mężuś gust :-D

Ja też powklejałabym fotki ciuszków, ale mam ich tyle, że nie chce mi się ich wszystkich fotografować :zawstydzona/y: Poza tym już wszystkie uprane i uprasowane w szafie sobie leżą :-)

Masiek, na leżaczek na pewno świetny :tak: Muszę Piotrka namówić na niego ;-)

:eek:Jejku no to ja na lenia wychodzę:-D. Ciuszki piorę, pierwszą turę powiesiłam, ale wszystkich prasować nie będę. Jejku z tego co widzę z pięć razy będę prać:nerd: sąsiedzi mnie polubią bo nasza pralka jak zacznie wirować to jak helikopter:rofl2:

No ten mój małż to normalnie!!!:-) chyba dostanie dziś w nocy buziaka :rofl2:
Masiek ja to narazie mam ubranka po synku mojego brata, więc połowa jest kolorowa a połowa niebieska :sorry: no ale jak dał to co będe marudzić, więc to jest pierwsze nasze różowe ubranko :-D:-D:-D no ale jeszcze tesciowa niby nakupywała mnostwo rzeczy, przywiezie za 3 tygodnie a ja juz nie moge sie doczekac zeby je poprac i uprasowac i w nowym mieszkanku w nowej szafce poukladac... :-):-):-):-):-):-):-)

A ja już od pniedziałku żyję tylko myślą że w sobotę jedziemy do Wrocławia i w końcu zrobimy jakieś porządne zakupki, chcemy kupić wszystko: łóżeczko, posciele, akcesoria kąpielowe, ręczniczki, i może wózio :-)
co łóżeczka i pościeli to jestem pewna że kupię Drewexu:

Załączniki

• łóżeczko LION drewex.jpg
    łóżeczko LION drewex.jpg
    43,4 KB · Wyświetleń: 42
  • Lion-4 elem. 207zł.jpg
    Lion-4 elem. 207zł.jpg
    56,7 KB · Wyświetleń: 51
reklama
ostatnio wyhaczyłam na allegro przepiękny komplecik na 56 i koniecznie musiałam go kupić, jeszcze mi nie przyszedł NIESTETY :wściekła/y: ale myślę że jakościowo dobry bo firmy Fixoni- duńskiej czy norweskiej (już nie pamiętam :baffled:),
codziennie lukam w oknie za listonoszem:-D :-):-D
spójrzcie same:

Załączniki

• fixoni 7częśc. 49,99zł allegro.jpg
    fixoni 7częśc. 49,99zł allegro.jpg
    136,3 KB · Wyświetleń: 54
Do góry