reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy i zakupki :)

reklama
BRATKA ładne ciuszki i łóżeczko mam nadzieję,że zakupy we wrocku się udają i pamietaj masz siedzieć w kawiarni a mąż zdjęcia w telefonie robić i przynosić :-):-):-)

No to mam mniej więcej z grubsza większość rzeczy wybraną tylko czekam aż dotrze to w przyszłym tygodniu do domu.
Wózek kupili już moi rodzice x-lander xa z nowej kolekcji 2008 taki ładny kolorek się pojawił jasno błękitny.
Łóżeczko piętrus martyna 140/70 z szuflada zamówione w sklepie ma być za jakiś tydzień. Zdecydowaliśmy się na takie większe bo można przerobić na tapczanik.
Materac kokosowo gryczany. Podobno do 1 roku życia dziecko powinno spać na stronie kokosowej a potem na gryczanej. Może któraś z was wie coś więcej?
Pościel drewexu hippo ( chyba Silka też ją wybrała).
Wanienkę kupimy małą bo potem młody się będzie kąpał w brodziku, bo mamy głęboki.
moz-screenshot.jpg
moz-screenshot-1.jpg

I jeszcze spróbuję wkleić łóżeczko i wózek. Mamy nasze łóżko z bardzo podobnymi bokami więc bedzie w jednym stylu. Do wózka jest jeszcze gondola w tym kolorze. A fotelik będę miała od brata maxi cosi.

Kachurku bardzo fajne łóżeczko :tak: A wózio akurat znam, bo koleżanka ma taki sam od października i sobie go baaaaaaaardzo chwali :tak: A kolor wózka piękniusi :-)

reklama
Dziewuszki wczoraj Piotrek przywiózł mi już pościel i jest PIĘKNA :tak::-):tak::-D

A jutro chyba pojadę dokupić wanienkę, kosmetyki i pieluchy :tak: Jakich kosmetyków zamierzacie używać ?? Bo ja chyba się zdecyduję na NIVEA, pieluchy, to Pampersiaki, ale nie wiem czy kupować Newborn, czy takie od 3 do 5 kg... Niby dzieci rodzą się powyżej 3 kg... Ale może te Newborn są jakieś specjalne?? Wiecie coś na ten temat ?? No i chyba laktator też już kupię i będę miała z głowy. Tylko koszule mi zostaną i podkłady poporodowe...
Laktator ten :
LAKTATOR AVENT ISIS +2x125ml+ BONUSY KURIER GRATIS (307800915) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry