reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy i zakupki :)

Lady - super słodkie, mała bedzie miodzio!!! Taki polarek też by mi sie przydał dla mojej Helenki, a sukieneczkę podobną na allegro kupiłam (ale już dawno i nie znajde chyba fotki) Jana razie mam dwie sukienki, mam ochotę na WIECEJ ale maz mowi ze jak bedzie chłopczyk to bedzie śmiech wiec sie powstrzymuje:sorry2: nie wiem jak długo:-)

reklama
Asiakow ja wlasnie mam tak samo...dwie sukieneczki jedna tę co pokazałam a druga taka z miekkiego dzinsu Disnejowska z kubusiem puchatkiem i tez sie wstrzymuje niby dziewczynka ma byc na 100 % ale wiesz jak to jest a jak bedzie chlopczyk? to co ja z tym zrobie a poza tym nowa garderoba bedzie do kupienia bo ja mam wsyzstko nie mal ze rozowiutkie tylko dwie rzeczy mam niebieskie konbinezoniki z misia takie wiosenne na zamek..,..i pare bodow a reszta roz wiec dziewczaynka jak widzaisz musi byc nie ma mocnych hahahahahah sprobowała by mi tylko numer wykrecic i okazac sie chlopcem hahaha:-D:-D:-D:-D

Lady superowska bluzia, a sukieneczka to mistrzostwo świata hihi, ja nie mam jeszcze zadnej sukieneczki, ale pewnie pozniej coś sie kupi :)

kOCHANE POMOZCIE DORADZCIE MAM DELEMAT STRASZNY!!!!! TERAZ PO OBEJRZENIU WOZKA W REALU JUZ WIEM ZE CHCE TEN MODEL I NA TEN MNIE STAC TYLKO.... WIEC POMOZCIE DOKONAC WYBORU BO JA SAMA NORMNALNIE NIE POTRAFIE NIE WIEM JAKI KOLOR WYBRAC ZASTANAWIAM SIE NAD KILKOMA......

7e8d4804369be2ac.jpg

Więc który????:szok:

Nie ułatwię Ci sprawy - mi najbardziej różowy, taki zdecydowany i charakterny :) Chociaż osobiście mam awersję do różu, ten odcień coś w sobie ma.

Lady , to jak sie mała urodzi i bedziesz miec pewność ze to dziewuszka hi hi;-):-) to wtedy niech twój małż kupi ten różowy, bo coś mi sie wydaje ze on ci sie najbardziej podoba, a tamte kolorki tez sa fajne ale je chybawybralas zeby bylo w razie czego neutralne co???? chybacie rozgryzłam hi ihihihi:-D:-D:-D

reklama
Do góry