reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy i zakupki :)

Lady przecież oczywiście że powinnaś wybrać ten różowy, bo przecież od początku o takim marzyłaś. :-)
A ja wklejam wózeczek który mam zakupiony dla synka ale na razie stoi u rodziców.

reklama
Bardzo ładne te wasze bryczki :tak: Lady no myślę że faktycznie ten róż ma charakterek no i od razu będzie wiadomo że w nim księżniczka jedzie ;-)

kachurku co moja gondolka robi u ciebie;-):-D no patrz i macie o jedno koło więcej:-D i jak ci się podoba twój xlander?? po moim osiedlu jeździ kobieta z takim wózkiem, myka nim śmiało. Ostatnio widziałam z jaką łatwością wymijała samochody, a potem między ludźmi i do samu. I między regałami zwinnie się przemieszczała:tak:

Mimo, że dostałam w spadku ochraniacze na łóżko nie mogłam się powstrzymać i na allegro kupiłam 2, a że za 23zł. to chyba zbrodnia nie jest. Ochraniacz i prześcieradełko

No wybrałam ten wózek ( a właściwie to Tomek wybrał i nie dopuszczał innej decyzji) ze względu na te koła skrętne. I wydaje mi się że ma rozsądne przełożenie jakości do ceny. Jedyne co to troszkę szkoda że nie ma przekładanej rączki. Nasi znajomi też mają ten wózek i użytkują go od września i mówią że drugi raz też by sie na niego zdecydowali.
Masiek ten komplecik z baranami jest super!

Ja się pochwale ze pierwszy raz kupiłam w aptece internetowej - witaminy (biore centurm materna) pomimo opłaty za wysłanie i tak taniej niż w najbliższej aptece. a jak jeszcze zamówiłam magnezik to ogólnie +. A do apteki i tak mam kawałek i szybciej niz tam bym się wybrała paczka przyszła:cool2:

ja czekam już tydzień na swoją pościel z allegro :baffled: kupiłam poszewki i wypełnienia oddzielnie, taniej wyszło a w zestawie zazwyczaj albo jeszcze przescieradelko (a ich mam kilka) albo ochraniacz :-) Ja narazie zrezygnowałam z ochraniacza, bo zasłaniałby nam zupełnie dzidzię w takim układzie łóżeczka jak mamy, póki niunia bedzie malutka to bede zakładała wałeczki żeby się nie przewracała, a jak już faktycznie będzie fikać to może wtedy kupie, a może od brata mi sie dostanie :tak:

Iwonka, jak mój synek był mały to zdjęłam te boczne ochraniacze, bo jak łóżeczko przestawiliśmy do naszego łóżka chciałam go widzieć, jakoś bezpieczniej się czułam jak mogłam rzuci okiem w każdej chwili. późmniej troche była przymocowana ale potem też już nie zakładałam. Teraz nie wiem czy kupić. Zobacze jeszcze.

W większości rzeczy które kupiliśmy na allegor to rzeczy z Poznania i maz je odebrał wiec cenowo wychodziło bardzo ok.

reklama
Iwonko - sprawdź czy wysłali Ci to kurierem, jeśli tak to dostaniesz lada dzień. Ale jeśli pocztą to porażka.... sama chyba wiesz co się dzieje z naszą pocztą? Kartki świąteczne dostawałam do końca stycznia :(

Do góry