reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy i zakupki :)

Kachurku Tez taki wozio bym chciala jak ty ale dla mnie troszku drogi :) ale sliczny i masz racje te kola to rewelka w prowadzeniu wozeczka...

Masiek posciel wypasiona :)

podajcie linki na fajne takie posciele i wypelnienia???? dzieki z góry tak juz :)

reklama
ooo, Iwonko, jakie śliczności :) Twój mężowaty ma dobry gust!

Nie boisz się tylko że gumka od spodenek będzie uciskać maluszkowi na brzusio albo drażnić pępuszek? Czy to już dla nieco starszego dziecka?

Izabelinda - gumeczka jest delikatna i rozciągliwa :) jakas dziwna numeracja, ale jak na moje oko to bedzie z 62 a moze nawet 68 :-)

Iwonko lady ciuszek taka wyprawka :) ten Twój mezus super facet....gdzie tam mojemu by przyszlo na mysl by cos samemu kupic hahaha on jeszcze sie wzbrania od tego hahaha:-D:-D:-D:-D:-D

My tez z mężusiem kupiliśmy już kilka rzeczy, cały czas jednak mamy nadzieję, że rodzinka i znajomi nas poratują większą ilością, więc na razie dajemy ciuszkom spokój. Zawsze można dokupić w razie czego. Te co prezentuję to wybrał akurat małżonek :)
Wersja dziewczęca i wersja sportowa, obie bardziej już wiosenne, gdyż u nas w domu gorąc nie z tej ziemi. mieszkamy na 4 piętrze, budynek i dach niedawno były ocieplane, sąsiedzi nas grzeją z każdej strony i nawet jak mam kaloryferki na 0 i wszystkie 3 okna pootwierane to temperatura nie chce zejść poniżej 22-21 stopni. Dlatego będzie ciężko z zalecaną temperaturą spania dla dzidzi 18-19 stopni C.

Załączniki

• ciuszek.jpg
    ciuszek.jpg
    75,6 KB · Wyświetleń: 45
  • ciuszek1.jpg
    ciuszek1.jpg
    63,2 KB · Wyświetleń: 36
IZA śliczne bodziaki....

MASIEK piekna posciel ja mam taką w żyrafki....;-)

IWONKA komplecik super.....

KACHURKu wózio mi sie podoba na prawdę fajny.....

LADY róż górą:tak:;-) ładne kolorki....

reklama
bkitnymiogrodnikay6.jpg

Własnie taką pościel kupiłam dla Sandruni .... po rozowym uwielbiam niebieski a ze pokoik jest niebieski to bedzie super w niej wygladac jeju juz sobie to wyobrazam... :)jak wam sie podoba moze byc? siwezo co na allegro ją kupilam:)

Iwonka dzieki ):-D:-D

Do góry