Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Iwonko lady ciuszek taka wyprawka ten Twój mezus super facet....gdzie tam mojemu by przyszlo na mysl by cos samemu kupic hahaha on jeszcze sie wzbrania od tego hahaha
My tez z mężusiem kupiliśmy już kilka rzeczy, cały czas jednak mamy nadzieję, że rodzinka i znajomi nas poratują większą ilością, więc na razie dajemy ciuszkom spokój. Zawsze można dokupić w razie czego. Te co prezentuję to wybrał akurat małżonek
Wersja dziewczęca i wersja sportowa, obie bardziej już wiosenne, gdyż u nas w domu gorąc nie z tej ziemi. mieszkamy na 4 piętrze, budynek i dach niedawno były ocieplane, sąsiedzi nas grzeją z każdej strony i nawet jak mam kaloryferki na 0 i wszystkie 3 okna pootwierane to temperatura nie chce zejść poniżej 22-21 stopni. Dlatego będzie ciężko z zalecaną temperaturą spania dla dzidzi 18-19 stopni C.
Własnie taką pościel kupiłam dla Sandruni .... po rozowym uwielbiam niebieski a ze pokoik jest niebieski to bedzie super w niej wygladac jeju juz sobie to wyobrazam... jak wam sie podoba moze byc? siwezo co na allegro ją kupilam