Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a my kupilismy w sobote wózio i fotelik;-) obydwa z firmy zagma i fotelik da sie zamontowac na wózio, fotek niestety nie wkleje bo ze nie ma miejsca u nas zbytnio to wozio narazie stoi u teściów i czeka ma Michałka;-):-) aaa kupiliśmy w kolorze czarno-zzielonym, takim jasnym;-)
tak Izunia, to jest dokładnie stronaproducenta tylko niestety nie zaktualizowana my mamy wózio Prima ale onw sumie podobny jest do tego Samba, tylko tego kolorku co my mamy to tu tyż ni ma ale cos w tym stylu jak Samba i kosztowal nas z fotelikiem 950zl
no kola sa duze zreszta dla mojego P to wózio musiał mieć duże pompowane koła, to była podstawa;-):-) no narazie jestem z niego zadowolonazobaczymy jak sie sprawdzi:-)
LadyLajla w piątek właśnie nabyłam CONECO TRAPER i powiem, że jestem nawet zadowolona ;-) w sumie jechałam po BABY DESIGN WALKER, nie było, wiec skusiliśmy się na trapera ;-) widzę, że jesteś w Wrocławia - możesz podjechać do Askota na Sztabowej i na żywo podotykać, pomacać ;-) no i wysłuchać sprzedawcy ;-)
mówicie by oba wątki połączyć?? a nie będzie w tedy za dużego bałaganu??
Maju wózek dal Michasia to całkiem nie zła bryka no a koła fiu fiu, przejadą każdą miss dziurę;-)
Lucky aż skóra cierpnie jak czyta się o tych wózkach. Ale jak patrzę, to te wymienione wózki są plastikowe. No ale na liście nie ma polskich firm. Ciekawe czy też były badane??