reklama

Zakupy i zakupki :)

Cześć dziewczyny:) Pisze do WAS bo mam do sprzedanie kila nie używanych ciuszków dla dziewczynki (początkowo miała być córcia a urodził się synuś)sa nowe nie używane i nawet nie prane tak jak je kupiłam tak leżą do tej pory. A konkretnie jest to bluzka (niebieska w paseczki ) firmy coccodrillo bardzo ładna , różowa bluzeczka polarowa też w paseczki kupiona w niemczech i kilka innych rzeczy , jak by któraś z mam była zainteresowana to zrobie fotki. Ciuszki są śliczne ale moge przystojniaka w rózowe rzeczy nie chce ubierać:) aha ciuszki mają romiar 68 lub 62 . Najpierw postanowiłam napisac na bb i się zapytać a poźniej jak by nik nie był chetny to wystawie na allegro:) Pozdrawiam:)

Hej pokaz moze cos w oko wpadnie i odrazu pokaz cene ;):-D

reklama
nt biore koniecprzebierania b ja tak chyba bym mogla az do smierci... trzeba zamowic i koniec... zaraz to zrobie tylko teraz delemat w koorze ale chyba jednak zrezygnuje z rozow i na uniwersalny pojde niebieski ;) koniec .. nie bede was juz tym meczyc sama sie tym mecze hahahahahahah

a i kupilam wczoraj jednak posciel do wozka i podusie.... wiem ze bedziemy w niemal ze w maju z nimi wychodzic ale to roznie z pogoda wychodzi... mysle ze mi sie przyda nawet wieczorkami jest chlodno....a jak bede nad morzem to chyba tez bedze mied to pod reka ... nie jest to droguie bo z przesylka dalam 30 zł... wiec niech lezy...

Kurde Dziewczyny Nawet Nie Wiedzialam Ze Sa Takie Materace Ale Jestem Zacofana A Wogole W Pierwszej Chwili Jak Przeczytałam Gryka? To Nie Wiem Czemu Ale Skojarzylam Sobie Groch Hahaha I Te Baje Ksiezniczka Na Ziarnku Grochu Hahahahaha:-ddobre :):-)

Witajcie Kwietniówki 2008 :-)

Piszę do Was, bo być może któraś z Was szuka jeszcze wózeczka, a ja chcę sprzedać swój, który używałam przez 10m-cy (potem dziadkowie kupili już typową spacerówkę). Mam ROANA MARITĘ w kolorze 916, w komplecie wszystko co możliwe, a ja dodaję jeszcze śpiwór, polarowy kocyk i dzwoneczki morskie tiny love. Stan wózeczka, jest więcej niż idealny - na oponach są jeszcze gumowe włoski.

Moja cena 600zł - jednak chętnie ponegocuję.

Gdyby któraś z Was była nim zainteresowana to proszę o kontakt na priv.

A korzystając z okazji zaglądnięcia tu do Was życzę zdrowych i wesołych Świąt oraz spokojnego oczekiwania na Wasze Maluszki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry