reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy i zakupki :)

reklama
Lady jak teraz czytasz to przejedź na samą górę strony, i znajdź zakładkę szybkie menu, tam potem edytuj podpis i tam wklej gotowy suwaczek:-)

Hejka! nie jestem w temacie :zawstydzona/y: ale my właśnie niedawno wróciliśmy z porannych zakupków i chciałam się pochwalić kupiliśmy pierwsze rzeczy dla dzidziulki :-) tj wanienka i kilka ciuszków!!

bdf0745a7a8aabab88d78b91249c94d6.jpg

Mirelka dokładnie taką samą mam upatrzoną :tak: Fisher Price prawda :confused: Ile za nią zapłaciliście, jeżeli można wiedzieć :confused: Bo ja na Allegro widziałam ją za chyba 130 zł... Ale pewna nie jestem...

Lady to jest taka wanienka, z takim materacykiem dla maluszka.
Silka my zakupiliśmy ją w sklepie, dostaliśmy trochę zniżki i w sumie wyszło 160 zł wiem, że na allegro taniej ale ja jeszcze nie mam założonego tam konta i podejżewam, ze szybko tam niczego nie kupię a szkoda... bo często tam przeglądam różne rzeczy jest mnóstwo fajnych i ceny też fajniejsze od tych sklepowych :baffled:

Mirelka, to i tak nie dużo przepłaciłaś, bo z dostawą z Allegro ja zapłacę też coś około 150 zł. A powiedz jak wykonana jest ta wanienka :confused: Warta tej ceny :confused:

reklama
Silka wanienka jest słodka i wykonanie jest fajne i solidne mi się podoba, tylko co do jej praktyczności to nie mam pojęcia jak się sprawdzi! Przeznaczenie wanienki jest od 0-6 m-cy i wydaje mi się, że dla tak małego dziecka jak najbardziej. My w każdym razie potrzebowaliśmy wanienki koniecznie, bo tu gdzie na razie mieszkamy w łazience jest tylko kabina prysznicowa.
Ja kupiłam ją w Smyku i tam napewno możesz sobie obejrzeć zanim kupisz:sorry2:

Do góry