reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy i zakupki :)

poza tym ja mam w góle malutkie doświadczenie jeśli chodzi o dzieci, sama będę miała pierwsze a u mnie w rodzince jakoś żadko mam kontakt z maluchami, z racji odległości... raczej większość rzeczy kupuję niestety "na czuja" i w rezultacie zobaczymy co z tego wyniknie. Mam tylko nadzieję, że z wózka będę zadowolona wkleję zdjęcie wózeczka, który kupiliśmy jak tylko go sfotografuję, albo znajdę fotke w internecie.
pozdrawiam

reklama
mirelko no to czekamy nafotki wózia:tak::-)
aja sie zastanawiam kochane i niemoge się zdecydowac które łóżeczko wybrać.:sorry2:
narazie wiem że napewno w kolorze teak i z szufladą, ale które chyba najbardziej mi przypadło do gustu to tomi X ale to też jest fajne tomi VI no i to też tomi IX i jak wy myślicie które wam się najbardziej podoba:confused:;-)

Z łóżeczek obstawiam tomi X
a wanienka fajna, tylko trochę mało praktyczna, malutka i właśnie na niedługo starczy. My mamy zwykłą dużą plastikową wanienkę na stojaku a do środka będziemy wkładać gąbką żabkę:tak: całość 50zł nasz kosztowała. Oczywiście co jakiś czas gąbkę trzeba wymienić:tak:

Ja nie mam wanienki ale mam podpórke taką plastikową...kurczę wróce do sie to pokupuje tylko dalej nie wiem w czym prać ciuszki i w ogóle wszystko....:confused:

w makro kupiłam Cypiska wyprałam już część ubranek na próbę i jest oki, miękie delikatne i nie pachną proszkiem.
Aduś na początek najlepiej ubranka wyprać w proszku dal dzieci, choć i tak ważne jest by porządnie je wypłukać.
Nie wiem czy będę prasować. Możliwe, że tylko te na początek i najbardziej body, pajace ubranka bliskie ciału. Reszty nie prasuję no chyba, że ubranka będą pogniecione.

A ja piorę od samego początku w wizirze sensitivie:-p
Nie używałam żadnych loveli czy innych dzieciowych proszków, a póki co jest git:-)
I teraz też pram w wizirze, a wyprasuję jakoś w marcu;-)

reklama
Wiecie co ja myslałam o JELPIE ale nie wiem a co do LOVELLI słyszałam,że często uczula tak jak znajomi mi mówili...A o Cypisku nie słyszałam ja to obeznana jestem...:-D:-D:-D

Do góry