U
użytkownik 902
Gość
Jagódka, a jak malutka była Klaudia?
2440g i 48cm. Jak wcześniak
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jagódka, a jak malutka była Klaudia?
W wielu fotelikach 0-13 są dodatkowe podkładki lub podusie dla mniejszych dzieci. Z tego co słyszałam sprawdzają się. Może na to popatrzcie. My 0-13 też mieliśmy pożyczonyi teraz będziemy kupować.Nasz syn już siedzi w 3 od dłuższego czasu. Drugi mieliśmy od 9 do 18kg.
Sokoja - my mamy fotelik BeSafe Izi Sleep i już mnie trzęsie jak pomyśle, że znów go będę musiała używać. Mają bardzo dobre wyniki w testach, ale są cholernie ciężkie... przynajmniej nasz.
Fotelik radziłabym kupić taki 0-13kg. Dzieciaki na początku nawet mimo wkładki się w tych fotelikach topią. My Franka odbieraliśmy ze szpitala gdy miał 1 miesiąc i byłam przerażona, bo pływał w foteliku.
ale wiesz, jak widzę jak jest zbudowany w porównaniu do tego z zestawu z wózkiem to jakoś tak nie bardzo mi to przeszkadza ;-)
poza tym urodzimy w lipcu, więc dużo ubranek dziecko też nie będzie na sobie miało. Nina miała 3,5 kg i 56 cm, w kwietniu było chłodno, więc daliśmy radę.