Kurcze chyba ze wszystkimi wózkami takk jest, że mają skrajne opinie

ciężko znaleźć taki z samymi pozytywami.
Samochodu nie zmienię, bo kocham moje autko

i ogólnie jest bardzo pojemne, tyle że to compact więc ma nadkola w bagażniku, które ograniczają szerokość wgłębi bagażnika do ok 92/3 cm a np Jedo bez kół ma 95 cm.
Facet dzisiaj w sklepie, w którym byliśmy polecał nam Camarelo Carmela a ja zakochałam się w modelu Carera w kolorze lawendowo-fioletowym ze ślicznie zdobionymi takimi jakby cekinowymi elementami na budce (ładnie się błyszczały i były już w materiale a nie naklejane więc nie wiem co to do końca jest). Na żywo wyglądało cudnie, duża gondola a bardzo lekki do tego, fajna amortyzacja i cena 1300 zł za 2w1. Z tym, że znowu 1. kwestia bagażnika - nie wchodzi z kołami, za to całkiem ładnie się mieści bez kół (ma ok 87 cm bez kół) ale zdejmować za każdym razem.. hmm i 2. marka od niedawna na rynku, niewiele opinii. I bądź tu mądry.
Tutka widziałam i też ładnie się prezentuje ale w necie ma średnie opinie, że spacerówka jest w ogóle nieprzemyślana, źle wyprofilowana - dzieci się zsuwają i pomimo, że jest głęboka, to maluchy siedzą na końcu mając pustą przestrzeń za sobą.
Masakra z tymi wózkami.