reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hobbit sprawdz sobie nyksa. Dostalam probke wraz z dzieciecym przescieradlem. Nie odbiegala jakoscia od tego co kupowalam w janpolu. Triumph to 60 zl za szt. I to w outlecie. Jagodka a o tym sklepie nie pomyslalam. W hm mi sie wydawalo ze maja 1 szt za 79,90.

Ja pod przescieradelko dawalam podklady z rossmanna, te takie po 10 szt pakowane, z karta rossne są po dychu.
Staniki polecam na początek obojętnie jakie, ja miałam z canpolu chyba i był fajny, a jak mi się laktacja unormowala kupiłam ładne z fiszbinami z allesa, wytrzymały prawie półtorej roku bez wielkich uszczerbkow

Ja dzis kupilam sobie bardziej "wyjsciowe" staniczki z allesa :) musze dokupic jeszcze jakis bez drutow i nie usztywniany do spania... ImageUploadedByForum BabyBoom1399473052.842292.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1399473075.413495.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1399473052.842292.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1399473052.842292.jpg
    46 KB · Wyświetleń: 77
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1399473075.413495.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1399473075.413495.jpg
    37,5 KB · Wyświetleń: 76
Dziewczyny nie kupujcie na razie takiej bielizny, bo nie przewidzicie jaki będziecie miały rozmiar po porodzie. Szkoda kasy.. I na początek lepiej bez fiszbin i nie usztywniane.:tak:

No ja kupilam w stacjonarnym bo wychodzi taniej. Na internetowy mam znizke 30% jakby ktoras chciala to podam kod ;) ja osobiscie chcialam przymierzyc... Wybralam taki ze na teraz jest ok i jeszcze troche sie zmiesci wiekszy cycek. Po porodzie pewnie nie wejde ale po jakims czasie jak pokarm sie uspokoi to znow beda dobre ;) siostra mi tak doradzila. A na wielkie cycki zaraz po porodzie bede miala zwykly bawelniany.

Kupiłam dzisiaj te staniczki w H&M, jednakże jak mi sporo biust urośnie, to może być problem, a w wzięłam już największe, nawet rozmiar w obwodzie, bo nie było mojego ;p Dziękuję więc za informacje :) Jednakże mój kazał mi się pokazać... ja zadowolona, że bez drutów i wyglądają normalnie, na co mój: hmmm.... takie to moja babcia nosiła...

reklama
Allesy są w miarę ok, ale rozmiary różnie wypadają w zależności od modelu. Kupiłam na Allegro 2 różne i niestety jeden był za mały.. A rozmiar ten sam.
Dobre w nich jest to ,że obwody mają od 65 .Chociaż stacjonarnie zazwyczaj widziałam od 75!!!!!!! i znacznie mniej modeli.
Nie wiem dlaczego uważają ,że ciężarne i karmiące nie mogą być szczupłe...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry