reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Agulam, ja mam chyba 60x60. Zostały mi z poprzedniej ciąży, ale moze jeszcze domowie sobie. Mysle ze im większe tym lepsze (bezpiecznejsze).

Co do podkładów poporodowych (podpasek) to tym razem kupiłam sobie eksperymentalnie podkłady z canpola. Wczesniej miałam belle i użytkowanie jej nie było niczym przyjemnym.

Agulam, ja mam chyba 60x60. Zostały mi z poprzedniej ciąży, ale moze jeszcze domowie sobie. Mysle ze im większe tym lepsze (bezpiecznejsze).

Co do podkładów poporodowych (podpasek) to tym razem kupiłam sobie eksperymentalnie podkłady z canpola. Wczesniej miałam belle i użytkowanie jej nie było niczym przyjemnym.

ja mam bellę :D dopiero po zakupie naczytałam się,że są takie sobie
te podkłady na łóżko mam 60x60

Dziewczyny, mam takie pytanie: ile najlepiej zakupić prześcieradełek na łóżeczko żeby nie przesadzić z ich ilością ?

Dziękuję jagódka za odpowiedź. A polecasz frotte na gumce czy szukać lepiej bawełnianych na gumce?
Jak na razie mam dwa komplety pościeli i przy każdym z nich mam inne prześcieradło: jedno frotte a drugie bawełniane. Wiem, że muszę dokupić, ale nie wiem jakie najlepiej.

reklama
Frotte - bo nie trzeba prasować:-D A bawełniane na gumce niestety gniecie się praniu i potem ciężko przez gumkę je ładnie wyprasować:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry