reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A skoro pojawił się wątek wyjazdowy, to może coś doradzicie..
To niekoniecznie ten wątek ,ale związany z wydawaniem pieniędzy;-)

Macie jakieś sprawdzone miejsca na krótki urlop z 3 -latkiem? Najlepiej niezbyt daleko Warszawy ,w granicach 3h jazdy.
Z bazą dla dziecka na ładną i deszczową pogodę, może basenem...

reklama
Mika, my czasami jeździmy do hotelu warszawianka nad zalewem, blisko i na prawdę super :)
Dziecko tam się nie będzie nudziło ani minuty :)
Ale tanio nie jest :dry:

Ostatnia edycja:
Ka.wo,
ja cały czas chodzę na basen, jakoś nic mi się nie przyplątało, a nie stosuję nic profilaktycznie. Moja gin poleciła mi coś takiego: multi-gyn acti gel - jak coś Cię zacznie piec to smarujesz sobie okolice intymne i od razu ulga :) Naprawdę działa, przynajmniej u mnie, zazwyczaj na drobną infekcję daje radę już po kilku użyciach.
MULTI-GYN ACTIGEL Żel 50ml - Bez recepty | AptekaGemini.pl

Venus,
ja miałam osłonki medela, normalnie są strasznie drogie, ale chcę zamówić w gemini właśnie, kosztują tam około 25zł za 2 sztuki. Zastanawiam sie też nad osłonkami NUK, wezmę chyba jeden komplet z medeli i drugi z nuk-a na zmianę, bo ostatnio nie nadążałam z wyparzaniem. Te z medeli mi się podobały, były bardzo cieniutkie i miały fajne etui, ale nie mam porównania z innymi firmami :)

Ja miałam jedne z aventu drugie chyba canpol i żadne sie nie sprawdziły, małe za małe a duże jakieś wielkie...

Multi gyn polecam, nawet do większych infekcji, irygacje można robić i wszystko mija. A przy małych wystarczy kilka razy posmarowac i problem z głowy

wiem, że to nie ta pora roku, ale mam do oddania 3 pary bucików zimowych chłopięcych, moja chrześnica dostała od naszego sąsiada, ale jak to dziewczynka nie było mowy żeby je założyła, jeśli któraś z Was byłaby zainteresowana to mogę je oddać za darmo (za pokrycie kosztów wysyłki) :tak: dwie pierwsze pary są firmy Bartek, trzecie nie mam pojęcia, ale chyba nie są byle jakie, bo posiadają membranę goratex, wszystkie rozmiar 25
wklejam zdjęcia :
WP_20140428_001.jpgWP_20140428_004.jpgWP_20140428_006.jpg

Załączniki

• WP_20140428_001.jpg
    WP_20140428_001.jpg
    10,3 KB · Wyświetleń: 92
  • WP_20140428_004.jpg
    WP_20140428_004.jpg
    10,3 KB · Wyświetleń: 90
  • WP_20140428_006.jpg
    WP_20140428_006.jpg
    9,9 KB · Wyświetleń: 90
reklama
a ja dzis kupilam w szmatach takie ciuszki :( mam juz sporo ale nie moglam sie powstrzymac :D no i ciutek wieksze sa a nie na pierwsze dni :) i sobie kiecuszke kupilam taka maxi :D
gw.jpghippo.jpgpas.jpg

Załączniki

• gw.jpg
    gw.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 87
  • hippo.jpg
    hippo.jpg
    32 KB · Wyświetleń: 89
  • pas.jpg
    pas.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 79

Nowe wątki