reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja właśnie czekam na legginsy z allegro (jedne już mam i są ok) i cienki szlafrok oraz 2 koszulki. Postawiłam na koszulki na ramiączkach, bo to w końcu lato w pełni będzie, a takie śmieszne z misiami i żyrafkami dostałam od znajomych na urodziny (tylko szkoda, że jedna z dwóch różowa :-p).
Też doszłam do wniosku, że wsadzę swoją niemałą pupę w legginsy, staram się tylko tuniki ubierać albo dłuższe bluzki. W jeansach już mi niewygodnie a kupiłam takie fajne, ładne.... i co... pochodziłam 2 miesiące i mnie denerwują ;-)

hehe widzę, że do legginsów masz takie samo podejście jak i ja ;-) A koszulki też kupiłam na ramiączkach bo pomyślałam, że lato i gorąco. Mam cienki szlafrok ale mi szkoda go do szpitala... Bo lubię w nim chodzić po domu. A jaki kupiłaś?????? Podeślij linka jeśli możesz???

reklama
Ja takie same na ramiączkach kupiłam :-D te z motylkami z boku :-D Fajne są, ładne. Wiem bo przyszły.
Ale te sexi to sobie zafundowałaś hoho :szok: :-D

Muszę w takim razie kupić jakiś szlafrok, osobno.

Katka- byłam na weselu w połowie czerwca 3 lata temu i mam sukienkę biało-czarną na ramiączkach. Ale nie jest taka baaaardzo elegancka, może się przydać na inne okazje.
Ja miałm ją na sobie tylko raz
Może będziesz zainteresowana?

Dziewczyny te spodenki w Lidlu w jakich są kolorach? Dla chłopca mnie interesują.

Ostatnia edycja:
Kropka - co do spacerówki parasolki to mogę szczerze polecić ten
Baby Design, Wózek Spacerowy, Travel Purple, 2014 - Baby Design - Świat niemowlaka - Smyk.com
Mam wprawdzie starszy model ale sprawdza się w każdych warunkach, zrobił już z nami sporo kilometrów po górach i nie odpadła nawet śrubka, prowadzi się dobrze. W jakimś innym sklepie bądź na allegro pewnie znajdziesz dużo taniej
Chyba Jagódka kiedyś pisała że też go miała i była zadowolona

Kropka ja mam właśnie Maclarena XT i jestem bardzo zadowolona. Fakt nie testowaliśmy w trudnym terenie,może na plaży jedynie. No i na piachu chyba z żadnym lekko nie jest

No bo ładnie i tanie te z motylkami Katka :) Seksownie to ja wyglądać w tym nie będę jak założę stanik z grubymi ramiączkami pod to :-p ale chcę choć trochę jak człowiek wyglądać. Tzn. wiem, że będę pewnie miała to gdzieś, ale kupując coś ładniejszego nie będę miała wyboru gorszego ;p Choć i tak zabieram do szpitala też te śmieszne misiowe koszulki :)
Seorise ja zamówiłam tak jak wkleiłam linki, sugerowałam się w sumie głównie biodrami, bo już teraz mam ponad metr, a jeszcze się może coś zmienić :-p
Kropka co do spacerówki, to ja woziłam siostrzenicę też w starszej wersji tego wózka co poleca Emyly i jak dla mnie super. A u siebie nie miałam tylko chodników, bo między stawami zasuwałam z małą. Spacerówka jeszcze jest w dobrym stanie więc i moja mała się w niej będzie wozić.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry