• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
a ja mam 38,5, więc 38 są mi ciasne a 39 spadają mi ze stopy:wściekła/y: mało który sklep ma połówki, więc najpierw kupowałam ciągle za duże, które się jeszcze rozchodziły aż zaczęłam kupować mniejsze to się nie chcą rozejść i już kolejną parę po miesiącu oddałam mamie

w nine west mieli połówki i w ogóle wygodne szpilki, ale się zlikwidowali u nas:-(

ja tez mam 35/36. letnie i szpilki koniecznie 35 lub/i z paskiem na kostkę coby nie spadały, sportowe czy zimowe mogą być większe bo i skarpetki i sznurowadła pomagają. ciężko znaleźć, ale w ccc czy deicchmanie się znajdzie niedrogo.

Undomiel, wiem,że kiedys Ryłko miało połówki, na pewno ze szpilek i balerinek, nie pamiętam jak z kozakami. Dawno tam nie kupowałam, styl może nie dla każdego , ale klasykę można kupić. A i jakość była super..

jessuuu nawet nie straszcie zwiększonym rozmiarem stopy po ciąży!!!! ja mam problem odwrotny mam długie strasznie i kupienie butów zawsze wiąże się z męczarnią zamawiania i odsyłania przez neta.. ale innej opcji nie ma.

reklama
jessuuu nawet nie straszcie zwiększonym rozmiarem stopy po ciąży!!!! ja mam problem odwrotny mam długie strasznie i kupienie butów zawsze wiąże się z męczarnią zamawiania i odsyłania przez neta.. ale innej opcji nie ma.

ja mam z kolei wysokie podbicie i dość szerokie stopy.

obawiam się, że po ciąży będą jeszcze większe i nie ubiorę żadnych eleganckich butów :-(

w ogóle przytyłam 100 kilo i jestem ciekawa w ile ubrań się zmieszczę jak już dojdę do siebie jako tako ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry