reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Elifit a nikt ci nie dźwignie (ukradnie) wózka z klatki?

Stoi przy drzwiach moich więc musiałby ten ktoś kilka stopni pokonać. Mamy domofon i nawet jak ulotki roznoszą to wyglądam żeby zobaczyć osobnika.
Najgorzej mnie wkur.. jak sąsiad któryś zostawia drzwi od piwnicy otwarte. Zaprasza złodzieja. A u mnie dwa rowery w piwnicy.

ja dziś kupiłam karuzelkę-*****
images

pozytywka jest głośna jak czołg. jeżeli jutro M jej nie rozkręci i nie przyciszy to zakleję ją taśmą w jasną cholerę :angry:
najgorsze, że nie ma opcji kręcenia bez tej debilnej melodyjki ... chciało się po taniości to teraz się ma ... :-D

ja wózek wyprowadzam z mieszkania, wstawiam do windy, schodzę z nim 7 schodów (tzn zjedżam, schodek po schodku) otwieram jedne drzwi, otwieram drugie (w te muszę dać z kopa, bo się same zamykają a kolejne 3 schodki są ułożone ukośnie)

wszystko przed dziady, które uważają, że w wózkarni nie ma miejsca na wózki. oni proponują trzymanie wózka w rowerowni, która jest na zewnątrz, po drugiej stonie ulicy... ale tak to już jest, że na dekiel z wiekiem siada...

już pytałam jednego debila, czy mam w deszczu lub mrozie zapierdzielać z dzieckiem na ręku na drugą stronę ulicy i uznał, że tak. niech zginie w piekle!

Ostatnia edycja:
Makota, ja tez mam taka karuzele. Jak jeszvze byłam w coazy i ja włączyłam to sie zalamalam ze taka głośna. Potem wykminilam ze jednak da sie wyłączyć dźwięk wiec luz. A w rezultacie sie okazało ze Tymek ja uwielbia i dla niego najwyraźniej wcale nie jest za głośna. Moze Adam tez ja polubi :)

reklama
Makota, ja tez mam taka karuzele. Jak jeszvze byłam w coazy i ja włączyłam to sie zalamalam ze taka głośna. Potem wykminilam ze jednak da sie wyłączyć dźwięk wiec luz. A w rezultacie sie okazało ze Tymek ja uwielbia i dla niego najwyraźniej wcale nie jest za głośna. Moze Adam tez ja polubi :)

a jak wyłączyłaś?

na boku jest taki przycisk, który powoduje zatrzymanie dżwięku i kręcenia :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry