Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja mam taki zestaw
po 2ch latach padł ten większy młynek (bardzo dużo lodu w nim mieliłam - trochę mrożonych truskawek, wody, wódki i wychodzi pyyycha )
po 3ch rózga straciła kilka drucików
teraz po 4ch biegi przestają działać.
Ale blender działa
A ja mam malakser i tam mam funkcje blendera i tylko tego używam. Życie mi ratuje. Robię w nim koktajle placki ziemniaczane surówki nawet bułkę tartą i lody.
Oj nie chodzilo o bajery bajery. Jezeli to ma byc sam blender to ok, ale jezeli nie ma innego robota kuchennego w domu to sprawdza sie ten gdzie jezt misa i tarcze do ciecia, tarcia itp. Itd.
W jakie garnki polecacie?? Serio serio? Moje z berkoffa, czy jak to się pisze, są blee. Myje je w zmywarce, pewnie dlatego odpadły gdzieniegdzie plastikowe pierdółki.
Zastanawiam się nad firmą Elo ale wołabym mieć coś jeszcze na oku.
Poradzicie?
Ja mam jakieś zwykle, ogólnie ok, tylko maja jeden minus - otwory w raczkach...i podczas mycia zbiera sie tam woda
Mam robot z jakiejś beznadziejnej firmy, dostałam, strach cokolwiek w nim robić,żeby się nie spalił...MPM czy jakoś tak. Blender mam philipsa i jest super