reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
IMO Trochę nie opłaca się kupować kurtki za 150zł na 2 miesiące.. Po ciąży już jej nie założysz..

Fajna kurtka. I krój tez fajny - mysle ze po ciąży spokojnie bedziesz mogła w niej chodzić. Ja sobie kupiłam taka zimową, z futerkiem w srodku. Kupiłam ją nie w dziale ciążowym i co najśmieszniejsze wzięłam rozmiar XS i jeszcze mam miejsce na brzuch :) planuje w niej chodzić rowniez w przyszła zimę, tym razem tylko bede bardziej ściągać sznureczki.

Jagódka - ta kurtka to spokojnie nadaje się do chodzenia po ciąży, wystarczy troczki bardziej zebrać, ja w zeszłym roku takiej szukałam dla siebie bez brzuszka i nic ciekawego nie było

Jagódka - ta kurtka to spokojnie nadaje się do chodzenia po ciąży, wystarczy troczki bardziej zebrać, ja w zeszłym roku takiej szukałam dla siebie bez brzuszka i nic ciekawego nie było

Podobaja mi sie takie kurtki :) mierzylam rok temu bardzo podobna w orsayu. W koncu nie kupilam, bo kosztowala 250 zl :o 150 bym dala... Zamowilas w necie?

Nie wiem czy można z h&m w necie kupować w Pl, byłam w sklepie stacjonarnym, mam blisko, a kurtkę dobrze jednak zmierzyć.
Ja nie za bardzo lubię ciuchy dla siebie w necie kupować, kiedyś się zraziłam co do rozmiaru i tak mi zostało ;-)

No nie wiem. H&M te ciuchy ciążowe ma jednak typowo ciążowe, ja wolę rzeczy bliżej ciała (przez to teraz nie mam kurtki:-p), nie lubię sobie dodawać kg i tak miss nie jestem:-D Także wbijam się w sweter, zakładam swoją malinową skórę, której nie mogę zapiąć i jadę na podbój SH:-p Mam nadzieję, że jednak coś znajdę..:sorry2:

To owocnych łowów Jagódko :tak: Ja tam się nie przejmuję nie byciem miss i worek też założę, a kto mi zabroni :-p:-D a takich bardzo dopasowanych rzeczy mam bardzo mało, w sumie to najbardziej lubię dopasowane spodnie -rurki, a najlepiej jegginsy i w ciąży też w takich chodzę, tyle, że dla ciężarówek, bo mnie moje już za bardzo piły :-p

reklama
Ka.wo kurtka super. Ja będę podobnej szukała ale po ciąży, tyle że przeciwdeszczowej- kiedyś mieli w Tchibo. Teraz mam górską przeciwdeszczową, brzuchol wejdzie jak nic bo jest ona workowata :p Ja obecnie mieszczę się w kurtkę zimową, może dlatego że ma w pasie gumę i trochę inny krój.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry