reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Elifit, chetnie go sprzedam bo tak jak pisałam - znalazłam w aucie isofixa :)
Mam kolor desert, o taki:
ImageUploadedByTapatalk1393719886.395682.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByTapatalk1393719886.395682.jpg
    ImageUploadedByTapatalk1393719886.395682.jpg
    10,1 KB · Wyświetleń: 74
Pola zakładanie przez głowę wcale nie jest trudne, wymaga tylko trochę wprawy. Mi to nie sprawiało jakichś trudności, aczkolwiek na pierwszy tydzień dla nowoupieczonych mam i tatusiów na pewno łatwiej jest obsługiwać kopertowe zapięcia, lub takie po całej długości.:tak: Ja mam kilka takich po Klaudii i mąż bardzo sobie chwalił

Jagódka masz rację da się wsadzać przez głowę, ale przyznam że to choć moje 2 dziecko to i tak w większości szukam bodziaków rozpinanych po całości. Ja wiem że jeden z komplecików z h&m na pewno dostanę :D a wtedy dopupie sobie inny :D Plus jest taki że mają w różnych rozmiarach. Tym samym można kupić dla ciut starszego dziecka :D

Właśnie obejrzałam wózek po Karoli i jest ok :)
Już zaczynałam szukać nowego, po obejrzeniu kilku modeli i tak kupiłabym identyczny jak mam :-D - może z inną tapicerką, ale podwozie to samo.

Czyli brakuje mi kilku ręczniczków kąpielowych, pieluch tetrowych + flanelowych, kosmetyków i pampersów.
Lipcu przybywaj !!!

Kurcze a ja jeszcze nic nie kupiłam :-p
co do body - to u mnie większość przez głowę zakładana - dałam radę :-) do teraz mam przed oczami szwagra, który bał się zdejmować body przez głowę i rozszerzał body i zdejmował ciągnąc na dół - też dało radę :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry