reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Jesu jak napisałaś Kopacz ile za same pieluchy tetrowe to jak ja się cieszę że mam po Synu i od ludzi. Tyle pieniędzy teraz dzieci kosztują. Państwo anty rodzinne :( szlak mnie zalewa :(

reklama
W sumie też wydawało mi się dużo 100 zł za pieluchy, ale sobie policzyłam, że po około 3,50 jedna. Jak we wtorek robiłam zakupy, to tak z czystej ciekawości zapytałam o cenę tetrowych - no i były białe po 3 zł, kolorowe po 3,99, a flanelowe po 4,99. Oj poleciały ceny w górę przez te 4 lata :shocked2:

No niestety wszystko drożeje, ja też mam tylko białe tetrówki - od kolorów mam flanelki:tak: - i mam dwa, czy trzy rodzaje nawet, jedne był tańsze i są średnie, trochę mniejsze i taką "rzadką" tą tetrę mają, a tamte dwa pozostałe rodzaje, to już taka gruba porządna tetra, także jedno drugiemu wcale nierówne. Ja dokupię dwie-trzy pieluszki flanelowe i tyle z pieluch;-) resztę na szczęście mam, w tym 10szt wcale nieużywanych:tak:

u mnie w mieście koleżanka miesiąc temu kupowała po 6zł więc stwierdziłam, że wole kupić na allegroszu...a jakie będą nie wiem, ale kupiłam te grubsze

do Wrocka mi daleko :D a odkąd jest obwodnica to nie jeżdżę już przez Wrocek :D

wracając do wyprawki...powiedzcie mi czy takie małe dzieciaczki potrzebują butelek?

reklama
Ja widzialam 25 pieluch za 50 zl, w smyku, ktory uchodzi chyba za drogi... Chyba jakies do d... Takie pieluchy ;) a jak to jest z pamprersami? Tzn ile kosztuje sztuka? Ok 50 gr i wtedy jest tanio? Ile takich pieluch schodzi dziennie?? Jestem zielona, ale zarazem ciekawa. Na bilbordach widuje pampersy za ponad 7 dych i jestem ciekawa na ile to wystarcza. --- kupilam plaszczyk wiosenny happy mum za 5 dych... Tak mi sie podoba, ze chcialabym go nosic tez po ciazy :p upatrzylam jeszcze ladna sukienke, ale co za duzo to niezdrowo...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry