reklama

Zakupy lipcowek

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 902
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczyny, mam prośbę o poradę. Zamówiłam dla synka zestaw spioszkowy 2-częściowy, ale dopiero gdy przyjechał zauważyłam ze rampers nie jest rozpinany na kroku. Doradzcie czy to sie sprawdzi czy lepiej zebym odesłała?
Poniżej fotka:
ImageUploadedByTapatalk1396457723.065891.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByTapatalk1396457723.065891.jpg
    ImageUploadedByTapatalk1396457723.065891.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Pola - może być kłopotliwy...

ja od razu zapytam o body zakładane przez główkę - nie poradzę sobie w szpitalu, prawda? nie mam ŻADNEGO odpinanego po boku i chyba muszę kupić... poza tym mam tylko pajace :baffled:

.Pola - jak masz możliwość to raczej odeślij, nie będzie poręcznie zmieniać pieluchy ściągając całego rampersa :)

Makota - a dlaczego masz sobie ie poradzić? te rozpinane sa wygodniejsze (chociaż ja np za nimi nie przepadałam) ale szybko ubieranie noworodka stanie się rutyną :)

.Pola - jak masz możliwość to raczej odeślij, nie będzie poręcznie zmieniać pieluchy ściągając całego rampersa :)

Makota - a dlaczego masz sobie ie poradzić? te rozpinane sa wygodniejsze (chociaż ja np za nimi nie przepadałam) ale szybko ubieranie noworodka stanie się rutyną :)

bo jak widzę rozmiar 56, który już wzbudza mój strach (;)) i spoglądam na wycięcie przeznaczone na szyjkę nie jestem pewna, czy dam radę przeciągnąć to przez główkę...

no ale macie większe doświadczenie, więc jeżeli mam sobie poradzić, to sobie poradzę ;)

kupiłam dziś większość szpitalnych rzeczy. zostają mi apteczne i wanienka a poza tym oczekiwanie na pościel, kocyk, ręcznik, wózek, łóżeczko i materac. będę miała duuuuużo paczek ;)

Ostatnia edycja:
Kurcze, a takie urocze to ubranko, ale posłucham was i odeśle :)
Ja tez sobie uświadomiłam ze mam większość ciuszków zakładanych przez głowę i to mnie przeraża bo wydaje mi sie ze to musi byc strasznie skomplikowane. W ogóle to miałam w planie miec tylko pajace, bodziaki i rampersy (oczywiscie wszystkie rozpinane na boku) ale rzeczywistość pokazała co innego. Zarzekalam sie ze nie kupie znanych bluzek a okazuje sie ze kupiłam ich juz sporo... A to wszystko przez to ze dla chłopców jest mniejszy wybór ciuszków niz dla dziewczynek. Niesprawiedliwe :p

ja miałam większość zakładanych przez głowę i bałam się, jak sobie poradzę, a zmieniłam ubranko nawet nie wiem w jaki sposób :P po prostu jakoś się to robi :D dodam że wcześniej noworodków i niemowląt do 3 miesiąca życia nie brałam na ręce nawet :)

Ja jak Małgorzata. Nie bójcie się tej główki. Bardzo szybko się wprawicie. Poza tym weźcie teraz bodziaka i spróbujcie rozciagnac otwór na głowę - jest całkiem spory. Ja np miałam mało ciuszków rozpinanych po całości.
Pola zwróć jak chcesz. Fakt może być niewygodnie.

reklama
Pola sporo jest fajnych dla chłopców :)
Dużo rozpinanych po całości jest w endo.pl - mają fajne jakościowo ciuszki
Szkoda, że mam za dużo, poszalałabym ciuszkowo :rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry