reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy majóweczek

pierwsze wrażenie - nie tyle mnóstwo kolorów, co mnóstwo wzorów, jak dla mnie oczywiście. Wzorzysta ściana, wzorzyste pudła i wzorzysta pościel.
Jeśli masz chęć na tapetę w pasy możesz ją dać, ale może niekoniecznie na szerokość całej ściany. Możesz zerknąć na mojego bloga

Wnętrzne dylematy: Sypialnia - status i weryfikacja postępów

Wnętrzne dylematy: Sypialnia prawie na finiszu!

(ostrzegam sypialnia jeszcze nie jest skończona:p). Ja mam pasy za łóżkiem wyciągnięte na sufit, ale możesz je pociągnąć w pionie - lub moim zdaniem w poziomie, na pewną wysokość - jako taki optyczny zagłówek.
Łóżeczko dopasowałabym do jasnych elementów szafy i szafek nocnych. Na łóżko można dać gładką narzutę - jak dla mnie może być fiolet. I pościel zdecydowanie spokojniejsza.... niekoniecznie bogato wzorzysta - może zieleń: Pościel satynowa Carlo Brunni Smooth - Zielona | Pościel \ Pościel Satynowa Classic Do sypialni \ Pościel \ Pościel satynowa Tylko u nas \ Pościel z Twoim haftem Na prezent \ Z opakowaniem prezentowym \ Pościel \ Pościel satynowa - podPIERZYN

A dla małego pościel w zieleni - ale jak najmniej ptaszków, żabek, samochodzików itp:) może zieleń jako dodatek do ecru? karuzelka w zieleni, pościel, ew ochraniacz np

Pościel do łóżeczka P-2 Panda ekri-zielona, ubranka dla dzieci - bebemio.pl

co jeszcze? wymiana pudeł na szafie:)

ot tak na szybko moje uwagi.

reklama
kasienkadg, faktycznie duzo sie u ciebie dzieje w sypialni. Nanulika swietnie radzi! Posciel jak najbardziej jednolita, spokojna. Pudla na szafie moze taniej byloby okleic np. wybrana tapeta w paski, albo innym ozdobnym spokojnym we wzorze, najlepeij jednolitym papierem ozdobnym. Mialabys wtedy "powiazane" ze soba stylistycznie przeciwne sciany w pokoju.

hehe dzięki dziewczyny za uznanie - ale pamiętajcie ja samouk jestem i wszystko na wyczucie robie:p Nie musi się to podobac:))))
Jak S wróci to po obiedzie będziemy kleić sowy i literki nad Matyldzim łożem:) Się pochwalę jak skończymy:)

a w czym rodzić? ja póki co mam 1 koszulę do szpitala, zamierzam kupić jeszcze jedną albo dwie i w tym chyba....

Dzieki za rady;)

Posciel akurat dostalam , na codzien przykryta narzuta, ale dzis mi sie nie chcialo;-)

Co do pudel racja - zawsze moge je okleic;)

Bede myslec intensywnie, a jak cos wymysle, napewno sie pochwale;) Sypialnie remontowalismy przy wprowadzaniu sie czyli ponad 4lata temu. A wiadomo jak to jest na poczatku. A nie chce duzo tu zmieniac z tego wzgledu, ze za jakis czas i tak bede musiala z niej zrezygnowac na rzecz pokoju dzieciecego.

spoko, choć myślę że nie trzeba tu wielkich rewolucji by było ok:)

a ja pochwalę się jeszcze wczorajszymi darami dla Matyldy:)

20130218_165415.jpg20130218_165436.jpg20130218_165505.jpg20130218_165530.jpg

nanulika podpisuje się pod że lampę w sypialni masz fajną i podobają się jeszcze półki które pojemne a jednak tak nie "zagracają" ściany
moja garderoba do porodu... heh jeszcze nic nie mam
od kilku dni się zbieram żeby pospisywać w końcu co mam a co jeszcze powinnam mieć:-D

reklama
Ja też właśnie chcę koszulę. Kupię jakąś najtańszą na allegro żeby ją w razie co zutylizować gdyby się nie nadawała do niczego już. A do karmienia też jakąś koszulę kupię tylko rozpinaną albo na ramiączkach.

Do góry