reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy majóweczek

my razem z wózkiem dostaniemy od znajomych, bez bazy...

z bazą zamierzamy kupić dopiero ten większy - tamten potrzebny na kilka lat więc pokusimy się o lepsiejszy, a ten będzie jaki dostaniemy...

reklama
no ja zauwazyłam ze pozniej z basą potrzebny nie jest, bo dziecko juz mobilne... chodziło mi własnie o wygode przy maluszku kurcze.. no nic to.. zagwozdkę mam.

Dla Asi mam maxi cosi priori z sys SPS i zostanie on dla małego potem.... Asi bede musiała kupić nowy juz niedługo taki od 15kg w zwyz...

Julka - fajnie, że wybrałaś :tak:- ja jeszcze kombinuję między jedo fyn i navingtonem cadetem
chyba muszę obejrzeć w sklepie, żeby wybrać - tylko nie wiem, jak namówić A. żeby mnie do sklepu zawiózł :hmm:

ullana, ja zdałam się tylko na męża bo jestem uziemiona, więc wybrałam wózek na podstawie opinii, opisu itp, a mąż był w sklepie i stwierdził ok, więc man trochę wątpliwości czy na żywo też bym ten wózek wybrała, ale nie mam innej możliwości, zdaję się na męża i opinie, a w razie gdyby mi się nie sprawdził to po prostu sprzedam i kupię inny.. człowiek uczy się na błędach;-)

Nazwa modelu to fyn a co do koloru obicia to ja mam dokładnie black edition

Famale, wiem wiem ze jedo fyn, tylko że są różne modele jedo fyn: classic, freeline i memo i różnią się chyba tylko gondlą . my wybraliśmu memo i chciałam czerwono czarny, ale akurat takiego nie ma w tym modelu, więc opcja będzie
Zobacz załącznik 546011 tylko boję się czy robaczki ne upodobają sobie tego koloru, albo
5.jpg

a fotelik maxi cosi, ale jaki to już nie wiem, ale stwierdziłam że mąż też musi mieć swój udział niech wybierze sam, ja już nie mam siły na te wózki:cool2:

Załączniki

• 5.jpg
    5.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 107
dziewczyny ja muszę kupić elektryczną nianie...używaną,podobno dobra jest endzej.ale nie wiem jak to się pisze i nie mogę znaleźć
chodzi o angel care z monitorem oddechu??? jeśli tak to nam służy już trzy lata i nie możemy narzekać
Laseczki a ja mam pytanko o fotelik samochodowy..... jaki kupujecie?? z baza czy bez bazy?? o ja sie zastanawiam i nie moge sie zdecydowac.... zwłaszcza ze nie zamierzam kupowac nowego...wiec roznica w cenie tez jest znaczna..
my mamy po młodej z mamas&papas właśnie z bazą, fajna sprawa jak ktoś dużo jeździ samochodem

Ostatnia edycja:
dziewczyny, a czy laktator to też warto już teraz kupić? ja planuję karmić piersią, a na SR położna kazała się wstrzymać z zakupem bo to nigdy nic nie wiadomo i sama już mam wątpliwości.. czy po porodzie dopiero się zaopatrzyć czy przed?

Julka ja sie wypowiem w swoim imieniu.z synem karmilam tylko 2 tyg i mimo ze musialam odciagac bo mialam zastoje to bez laktatora sie obylo i tera tez nie zamierzam kupowac bo to roznie moze byc.a w razie czego zawse po porodzie mozna kupic.

j-ulka ja miałam wcześniej ręczny Tommee Tippee i był bardzo fajny. Teraz na wszelki wypadek kupiłam taki sam, używany, za taniochę. Jak się przyda, to się przyda. Jak nie, to odsprzedam.

reklama
Do góry