reklama

Zakupy majóweczek

dziewczyny, a czy pierzecie pokrowce, obudowę, itp od wózków, szczególnie nowych? tak ostatnio gdybam, bo skoro wszystko nowe trzeba prac to może i wózek tez...:confused:

reklama
Framama, no ja właśnie nie wiem.. ale mam nadzieje ze bez tego się obędzie, bo przecież dziecko ma ubranko więc nie dotyka bezpośrednio tych nowych materiałów wózkowych...

Nie przesadzajmy ;-)

Patrzyłam dziś na te 1 Dada i nie kupiłam, bo stwierdziłam, że się nie opłaca. Skoro za Pampersy 43 sztuki dałam 22 zł, to za 20 sztuk Dady nie dam 15 zł...

Fiolkowa dokladnie nie oplaca sie.wogole te tansze to bardziej sie chyba oplaca wieksze rozmiary niz jedynki.

Ja wozka nie pralam,tak szczerze to nawet z tego co przypominam sobie to nowych ubranek tez nie pralam:zawstydzona/y:

Tez chce kupic jakis lezaczek-bujaczek, ale wstrzymuje sie jeszcze, bo dziecko i tak zaraz po urodzeniu z tego nie korzysta prawda?

Co do butelek to mam jedna z Aventu i poki co tez nie kupuje wiecej, bo jesli bede karmic to to raczej bez sensu? To samo z laktatorem... Zobaczymy jak bedzie jak urodze - wszystko sie wyklaruje.

Zrobilam dzis i wczoraj mega zakupy i bede miec juz praktycznie wszystko - w zasadzie z wyjatkiem kosmetykow.
Kupilam sobie koszule i biustonosze do karmienia (2 zwykle bawelniane i jeden sportowy na noc jak cos), dwa komplety poscieli, dwa przescieradla do lozeczka i jedno do wozka, jeszcze kilka pieluszek tetrowych, majtki siateczkowe, podklady poporodowe i do przewijania, ceratke na materac,aspirator i wode morska do noska, cazki (bo stwierdzilam, ze chyba bedzie latwiej niz nozyczkami), mate i termometr do wanienki, rożek i platki kosmetyczne.

I bede mogla powoli pakowac torbe jak wszystko dostane;)

Moje lumpkowe znaleziska:
DSCF0372.jpg
a to kupiłam wczoraj w h&m, każde po 10zł!!! rozmiar raczej na 12 m-cy ale nie mogłam się powstrzymać:-D
DSCF0377.jpgDSCF0379.jpg
A na koniec prezenty od szwagierki:
DSCF0375.jpgDSCF0376.jpg

Załączniki

• DSCF0372.jpg
    DSCF0372.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 68
  • DSCF0377.jpg
    DSCF0377.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 64
  • DSCF0379.jpg
    DSCF0379.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 64
  • DSCF0375.jpg
    DSCF0375.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 58
  • DSCF0376.jpg
    DSCF0376.jpg
    67,5 KB · Wyświetleń: 53
reklama
kasienkadg - no my ten bujaczek praktycznie od razu używaliśmy... a gdyby młody jeszcze bardziej go lubił, to pewnie częściej by w nim bywał nawet jako noworodek....
kolorowa -mi ostatnio tez udało sie upolować super ciuszki w h&m za 10zł/szt! i to takie na rozm. 0-3m-ce :tak: a najwięcej, to było takich na rozmiar 50... ale stwierdziłam, że na taką kruszynkę to raczej mi się nie zanosi... ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry