Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A u mnie w koncu pokoik zaczal przypominac dzieciecy zamiast skladziku. teraz tylko czekac na reszte mebelkow. Wczoraj malz zlozyl lozeczko, wiec zrobilam probe generalna poscieli i nakleilam alfabet na sciane. Narazie wciaz wyglada pusto, reszte tzn. karuzelke foteliki i literki wywiesze pozniej zeby sie nie kurzylo bo do konca maja jeszce troche.
ślicznie,ja nie mam pola do popisu,bo pokój stoi gotowy od roku tylko łóżeczko dojdzie,ale dopiero jak skończy się robić łazienkę żeby się nie kurzyło...na pocieszenie w czerwcu trzeba zrobić pokój dla córki,bo pusty stoi,ale to już 9 latka więc to nie to samo,chociaż też fajnie;-)
Joasia- ale świetny kącik maluszka!! noirel- Fajowe te rzeczy. :-) Ten komplecik z żabką z H&M jest świetny, ojj jak ja żałowalam gdy nie udało mi się go upolowac w wyprzedażach