reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy majóweczek

Też chciałam się skusić na tą żabkę ale zważywszy na ilość ubranek, które dostaliśmy, kupowanie kolejnych było by przesadą... Dzisiaj koleżanka przywiozła mi 2 worki ubranek i ledwo je upchnęłam na półkach. Mała ma więcej ciuchów niż ja i A. razem wzięci! Choćby mi dopłacali to już więcej ubranek nie przyjmuję:no:
DSCF0505.jpgDSCF0506.jpg
p.s. najlepsze jest to, że z całej tej sterty ciuszków, my kupiliśmy góra! 10 sztuk! reszta od znajomych, teściowej i szwagierki :-)

Załączniki

• DSCF0505.jpg
    DSCF0505.jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 113
  • DSCF0506.jpg
    DSCF0506.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 112
Ostatnia edycja:
reklama
kolorowa - wow:szok:
Ale u mnie wygląda to podobnie, mam ubranka po kuzynce przyjaciółki, po Kubie i trochę kupiłam za bezcen. Nie mieszczą się na półkach. Część wsadziłam do worków próżniowych, żeby zajmowały mniej miejsca:sorry2:

Przynajmniej rzadziej będziemy musiały prać, zaoszczędzimy na proszku :-D Ja resztę rzeczy typu kocyki, pieluszki, kosmetyki, pościel mam poupychane na półkach przewijaka, a reszta leży na szafach. Chyba będziemy musieli dorobić jakieś półki na ścianie, żeby to wszystko miało "ręce i nogi" jak się Nikola urodzi i żeby był łatwiejszy dostęp do tego wszystkiego:-)

kolorowa :szok::szok::szok: ile tych ubranek

ja mam wszystko po Lili, ale to zupełnie inna pora roku, więc tylko na początek będzie, a potem może być różnie

rozmiar 56 oddam albo sprzedam, bo Lili ani razu nie założyła i tym razem też chyba nie mam co liczyć :-D

a jeśli chodzi o Endo to ja uwielbiam na niego napadać :-D
moja Lila ma większość ich ubranek - polecam jakościowo, są genialne
a na przecenach faktycznie można ceny przełknąć, zwłaszcza za taką jakość :tak:
ostatnio nakupiłam jej ubranek już pod kątem szkoły a i malutkiej się jakiś bodziak dostanie :-p

super to Endo, aż chyba coś kupię (t-shirt) dla młodego bo na lato wyrośnie już z body a mam tylko 5 szt z krótkim rękawem...

Też chciałam się skusić na tą żabkę ale zważywszy na ilość ubranek, które dostaliśmy, kupowanie kolejnych było by przesadą... Dzisiaj koleżanka przywiozła mi 2 worki ubranek i ledwo je upchnęłam na półkach. Mała ma więcej ciuchów niż ja i A. razem wzięci! Choćby mi dopłacali to już więcej ubranek nie przyjmuję:no:
Zobacz załącznik 550762Zobacz załącznik 550763
p.s. najlepsze jest to, że z całej tej sterty ciuszków, my kupiliśmy góra! 10 sztuk! reszta od znajomych, teściowej i szwagierki :-)
hehe..jakbym widziala szafe mojej malej...z tym ze u mnie jeszcze z 3 takie polki.Tez ostatnio stwierdzilam,ze ma wiecej ubran niz ja i maz razem;-)

Hej dziewczyny. Sorry , ze wam tu śmiecę ale nie macie wątku z linkami. Jestem Lipcówką 2011 a teraz czerwcówką 2013 i , ze tym razem będzie chłopiec sprzedaję ubranka i karuzelę po mojej córce.
Karuzela taka jak ta, cena do uzgodnienia, stan idealny TINY LOVE Karuzela # MAŁA KSIĘŻNICZKA z Pilotem (3086187749) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a to link do aukcji z ubrankami, info i dogadanki na pw.
Mega Paka dziewczynka 0-3-6 m-cy wiosna/lato 80szt (3159006422) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Pozdrawiam i zdrowych dzieciaczków i łatwych porodów zyczę bo was czas się zbliża.

reklama
Wikki - mamy takie samo lozeczko;) Tylko nie wiem czemu twoja zyrafa jest do srodka zamiast na zewnatrz;-)

Wiolonczela - ja kupilam aspirator Canpola.

Noirel - tez myslalam o kupniej tej żabki hihi:D

Ewelinka - piekne łupy:D

Joasia - śliczny pokoik;)

Kolorowa - niezle :D

Moj syn tez ma mase ciuchow...

A tu wczorajszy lumpkowy zakup (rampers 7zl, spodenki niebieskie 2zl, spodenki bezowe 1,33zl:D) i literki na sciane ktore wlasnie przyszly;)

2013-04-09 13.42.13.jpg

Załączniki

• 2013-04-09 13.42.13.jpg
    2013-04-09 13.42.13.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 74
Do góry