Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Troche sie bawilismy z m wczoraj ten pilot jest swietny ,a baterie koszt 1 € za 10 sztuk to nie duzo ciezka jest zgodze sie i....Zapominajka swiatlo odbijane jest slabe ale zobaczymy jak synkowi sie spodoba bo przeciez ja nie bede sie tym podniecackinga czytałam niezbyt pochlebne opinie o tej karuzeli. Że w rzeczywistości wygląda tandetnie, że jest bardzo ciężka i że się przechyla na jedną stronę przez to, a baterie żre niemiłosiernie. Możesz się ustosunkować do tego, czy jeszcze nie wypróbowaliście?

....jak zrobie pokoik to wkleje zdjecie ...;-)Dziewczyny ja mam tą karuzele, może droga ale uważam ją za świetny zakup Fisher Price karuzelka karuzela RAINFOREST +PILOT (2840866633) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Troche sie bawilismy z m wczoraj ten pilot jest swietny ,a baterie koszt 1 € za 10 sztuk to nie duzo ciezka jest zgodze sie i....Zapominajka swiatlo odbijane jest slabe ale zobaczymy jak synkowi sie spodoba bo przeciez ja nie bede sie tym podniecac....jak zrobie pokoik to wkleje zdjecie ...;-)