reklama

Zakupy majóweczek

reklama
Ja kupuję i jeden i drugi rozmiar.
Mój synek urodził się mając 56cm wiec newborn na 56cm na kilka tygodni było idealne,a dopiero później przeskoczyliśmy na 0-3 czyli 62-68cm. Ja generalnie lubie bobaski w dopasowanych ubrankach, nie lubię gdy dzidziuś się "topi" i ginie w ubranku więc te 62-68cm tak od razu to za duż emi się wydaje. Ale też nie zamierzam miec tych ubranek na 56cm ogrom tak jak Mysiak pisze kilka zmian wystarczy.

ja wam powiem,ze z ta rozmiarowka to róznie bywa. Z tego co ja kupilam to 56 czesto rowne jest 62. :dry: eh....wiec ja z przymruzeniem oka patrze na te rozmiary.

Laseczki wrzucam dzisiaj wyszukany w lumpku za 6zl dresik na 62;D
dressssik.jpeg

Noelle - ja tez mysle nad wozkiem Bebetto, tylko ze model LUCA bo jest mega lekki;) Ewentualnie SOLARIS, chociaz ten Twoj tez fajny;)Jutro mam zamiar podjechac do sklepu sobie go obejrzec;) A jesli chodzi o kolor to ja albo niebieski albo zielony;)

Tez wiekszosc ciuszkow kupuje na 62 - 68 - a na te w rozmiarze 56 licze w spadku bo raz - nie wiem czy moje dziecko nie bedzie wieksze, a dwa za dlugo sie pewnie nie wychodzi w tym rozmiarze jak juz;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry