reklama

Zakupy majóweczek

noirel poczekaj aż Ci ( . ) ( . ) urosną i sama zobaczysz w jakich stanikach Ci będzie wygodniej. Ja po I porodzie byłam w szoku bo z małego B zrobiło się duże E :szok:i nawet ciężko było by znaleźć usztywniane na gąbce (w jakich chodziłam wcześniej) ;-)

reklama
12.jpg13.jpg15.jpg16.jpgpościel 2.jpg
Ja po swoich pierwszych dziewczynkowych zakupach :) to częś moich łupów :-) Ubranka plus dwie zmiany pościeli do łóżczka. A o ( .)( . ) to nawet wole nie pisac po pierwszej ciąży z dużego C zostało mi FF po 7 miesiącach karmienia nic nie zmalało!!! I teraz ciążę rozpoczęłam z FF. Strach się bac hehehe :szok::-Dpościel.jpg

noirel.. ja mam od zawsze duze cycki hehehe, nosze tylko usztywniane staniki z fiżbinką...

Jak urodziam asie to dziekowałam górze (i kolezankom za rady) ze kupiłam najtansze staniki, miękkie nieusztywniane do karmienia... nosisz je w dzien, nosisz je w nocy, cycki nie bolą, nie robią się zastoje, poza tym szkoda kasy an wypaśny stanik... ja sie pocilam po porodzie , wszytskie mi zółkły pod biustem....

Miałam jeden wyjściowy na spacer czy odwiedziny u rodziny, ale zawsze po noszeniu przez godzine czy dwioe bolały mnie piersi i czasem robiły sie jak kamienie.

Po 2 miesiacach zaczełam wiecej wychodzic wiec dokupiłam jeszcze jeden wysciowy a miekkie nosiłam tylko w nocy, albo gdy tamte dwa sie akurat prały albo suszyły.

tylko_chwila... mi z D zostałoF/G i też sie boje gdzie ja takie "spadochrony" badz "namioty" na moje donice kupie

kurcze,a ja mam na odwrót,za młodości miałam B/C ale po karmieniu zostało mi A/B dlatego wszystkie staniki mam super push-up:szok: teraz już mam D i wszystkie staniki mam za małe (R. mówi że takie mogły by mi zostać:-D) dlatego boję się że w miękkim staniku będą mi za bardzo latać:szok:

Kasienkadg- pościel jest z allegro, podaje link do sprzedawcy 024 Pościel 3 el. bawełna-satyna 100x135 ładna (2929290372) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Co do baldachimów jestem takiego samego zdania jak Kitka_86 przy synku nie miałam teraz będę miała jeden bo jedną pościel zakupiłam w zestawie z prześcieradłem i wkładem i jest i baldachim do tego, ale nie wiem czy skorzystam z niego. Ja zwróciłam tlyko uwagę na to by pościel była większa od razu 100x135 bo dłużej posluży no i ochraniacz na szczebelki by był.

no ja raczej B/C i po porodzie specjalnie się to nie zmieniło, teraz mam 75 C i lekko uwiera,
a miękkie lepsze bo tak naprawdę (.)(.) będą sterczeć same przez się i nie trzeba nić podnosić :-p
tylko wg mnie w miękkich wkładki prześwitują i dlatego dobrze mieć jeden sztywny jak zakładasz obcisły t-shirt czy coś
ale z rozmiarem najlepiej poczekać i tak pod koniec ciąży coś wybrać i od razu nr większy :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry