reklama

Zakupy majóweczek

ja w ogóle nie uznaje poduszek dla małego dziecka,,myślę że płaskie spanie jest najzdrowsze,jak czasami widzę te dzieci z wielką poduchą nawet w wózku głębokim :szok: przecież to dziecko śpi w pozycji siedzącej:szok:.
moja córa też spała w rożku.
jeśli chodzi o rożek,osobiście polecam taki w wkładką chyba kokosową,jakoś pewniej się dziecko trzyma,szczególnie kiedy nie ma się doświadczenia,ja mimo że mam to i tak taki zakupie dla drugiego dziecioka.:-)

szukam sukienki na komunię,szukam takiego kroju co się nada i na brzuch i bez :szok: jako że termin porodu pokrywa mi się z komunią,więc...może się uda:szok:

reklama
mysiak ja to samo-ubranek pełno,ale jak tu nie wejsc do sklepu?? jak czasami takie okazje ze głowa mala.
noirel poczekaj jeszcze,czasu zostało troche a brzuszek -ciezko przewidziec jak duzy bedzie.

a ja preferuje rozki bez tych usztywnianych wkładek.W tych usztywnianych to trzyma sie tylko rozek,dziecka nie czuc.

A ja rożki miałam dwa. Ale rożek można sobie w prosty sposób zrobić samodzielnie i nie potrzeba kupować.
Choć faktem jest, że niemowlaczki chyba są przyzwyczajone do ciasnoty i lubią być dość ciasno opatulone ;-)

też właśnie zasięgnęłam opinii u znajomych i póki co omijam temat pościeli... mam ze 3 śpiworki, dokupię pewnie jakiś rożek i tyle... reszta w trakcie wyjdzie:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry