reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy majóweczek

zapominajka masz rację. Wyglądają dla mnie świetnie,ale czy będą praktyczne?
pewnie wybiorę inny ,bo chyba za bardzo będzie zwracał na siebie uwagę podczas spacerów.

reklama
Ten z koszem piękny, ale cholernie drogi :crazy: Nie mówiąc już o tych po 3 tys., bo to w ogóle cholerstwo poza moimi możliwościami. Ja bym najchętniej wózek kupiła sobie od kogoś znajomego, a musi być lekki, bo mieszkamy na trzecim piętrze, w czteropiętrowcu bez windy. A chcę dziecko nosić w chuście, więc też nie chcę wywalać półtora tysiąca na wózek, którego może wcale często nie będę używać.

Citrus to poszukaj używek. Bardzo często ludzie sprzedają wózki prawie wcale nie zniszczone :tak:
A dźwigania na 3 piętro nie życzę. Ja swój zostawiałam. Tzn. Brałam gondolę i wio na 3 p :-p

Tak właśnie zrobię, bo jednak 1,5 k to kwota, za którą mogę kupić i używany wózek i łóżeczko z komodą i parę ciuchów... :zawstydzona/y: A z tego co widzę, to dużo dziewczyn odkupuje, czy dostaje rzeczy od znajomych i wszystko jakoś tak krąży. Nawet u bardzo zamożnych ludzi. To chyba nie wstyd :-p

Cytrynko u nas zestaw ciuszków krąży wśród znajomych. Każdy coś tam dorzuca, lub wyrzuca. Na pierwsze 6 miesięcy rewelacja, bo takie maluszki ubranek nie niszczą, rosną tak szybko, że czasem 2 razy coś założysz i po ptakach.

reklama
nanulika - my mamy Mutsy transporter, więc generalnie firmę mogę polecić, bo b.dobrze się wózeczek sprawuje. No i transporter to chyba najlżejszy z mutsych - coś koło 11kg i b.łatwo się składa.
Urban Rider ma taki bajer z tymi ruchomymi osiami, więc jak się przymierzałam w sklepie, to za żadne skarby nie potrafiłam nim kierować.. ale to kwestia krótkiego treningu

Do góry