reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy majóweczek

Fiołkowa ja też nie lubię różu :-D
A w kwestii uszu to niedawno na zamkniętym placu zabaw widziałam dziewuszkę, na oko 1,5 roku z kolczykami wiszącymi dobre 5 cm.
No w szoku byłam. Rodzice roku pełną gębą :no:

reklama
Hej majówki!

Mój dzisiejszy zakup, nie mogłam się oprzeć :)
2841030772.jpg

a ja właśnie na allegro wygrałam swoje pierwsze RÓŻE :p

za całe 11 zł + przesyłka:p

2841463812_1.jpg2841463812_2.jpg2841480819_1.jpg2841480819_2.jpg2841480819_3.jpg

i jeszcze takie za 4,90: 2846943593.jpg2846943593_1.jpg

Ostatnia edycja:
i ja kupiłam moje pierwsze śpioszki :) M mi nie chce pozwolić na kupowanie niczego ale co mnie tam neutralne białe ciuszki zawsze się przydadzą :) Aaa no i mata do przebierania z Kubusiem : ))) teraz pora powoli polować na wózek.

Zakupy super.
Ja z ciuszków kupiłam sukieneczkę taką słodziastą.

Ale dopiero jak przejżę ciuszki od znajomych zacznę się rozglądać.

Ja również nie kupuję niczego w określonych barwach, bo nie wiem co będzie:-D

Ale jeśli trafi się panienka to mnie żona szwagra poratuje na pewno dwoma worami ciuszków po córci, bo u nas w rodzinie póki co to same chłopy i jedna dziewczynka:-D

okej może pochopnie ale kupiłam worek szmatek dla dziewczynki :p najśmieszniejsze że od polki na ebayu, i jak przyszło płacić to patrze a t Magdalena :) no nic jak moja Larcia będzie miała ptaszka to zawsze mogę sprzedać od nowa albo sprezentować, w końcu to grosze. :))

reklama
ja jeszcze nie mam nic dla maluszka :szok: nie znamy jeszcze płci, może uda nam się poznać pod koniec grudnia...
na razie nic nie kupuję bo jak będzie dziewczynka to mam wszystko po córci... a jak będzie chłopiec to nie mam nic..

może jest tu jakaś mama która ma już synka, a teraz oczekuję na córcie i chciała by się w razie co wymienić na wyprawkę ??

Do góry