reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy majóweczek

Mdła

Akurat u mojego łóżeczko turystyczne nie zdało egzaminu.. bardzo bezpieczne ale mimo że mieliśmy dobry materac z Ikei to synuś wolał spać na twardym podłożu. Niestety budził się w nocy często i przeszliśmy na drewniane i jak ręką odjął. A słyszałam że na kręgosłup chyba nie za dobre przy dłuższym korzystaniu. Prawda to?;-)
Co do kremów mi w szpitalu polecili Alantan.

A tak w ogóle dziewczyny polecam elektroniczną nianię z Ikei:-) Niedroga i dobra

Ostatnia edycja:
reklama
fiołkowa - ja uważam, że te bodziaki z F&F są super :) Nowe, a ceny jak w lumpku - bo jeszcze często są prze ceny o 50% :tak:Antek znosił już kilka opakowań do tej pory.. i na pewno jak w styczniu na 100% potwierdzi mi się dziewoja, to tez zakupię takie opakowanko jak Ty!

nie wiem dziewczyny czy uwierzycie ,ale ja cały czas myślę o wózku..:zawstydzona/y:
już selekcja była i zastanawiam się dwoma:
- JEDO Bartatina Elegance
- Navington caravele
pierwszy na paskach a drugi na wahaczach.
oba na 14 calowych kołach. ten drugi przednie na skrętne.
pasują foteliki maxi cosi i cybexa

Framama jedo ma moja koleżanka i jest zadowolona, o tym drugim nic nie wiem.

To i ja wam wrzucę lumpkowe upolowane.

bo1.jpgbo2.jpgbo3.jpgbo4.jpgbo5.jpgbo6.jpgbo7.jpgbo8.jpgbo9.jpgbo10.jpg

Do tego jeszcze kilka bodziaków i 2 x pajacyk, ale już mi się nie chciało.

Koszt ok 17 zł, co mnie nakręca jeszcze bardziej :-D

Plan mam na środę :sorry:

Zapominajka.. super "ciasteczka" hihiih

Ja już spiworki mam dwa.. bo jeden dostałam w paczce od kolezanki z francji :)

A dzis wogole cudne buty dostała moja Asia na gwiazdke od mojej kolezanki.. cudne kozaczki ze swinka pepe... Wspaniałe.. z Anglii... az mi głupio bo nie mam jak sie odwdzięczyc ..
Ale w Angli wogole kobietki zazdroszcze, ubrania sa obłędne....

Mysiak też mam 2 śpiworki, ale jeden jeszcze na strychu u kumpeli. Dopiero po Nowym roku te worki przytaszczę.

A z tymi ciuszkami to fakt, że na wyspach jakieś fajniejsze.

reklama
Ewusia lozeczka turystyczne na stale z "fabrycznym"materacem z cala pewnoscia nie maja zbawiennego wplywu na kregoslup.Ale z dobrym,twardym materacem daja rade.Przynajmniej u nas musialo dac rade ;-) Mloda kregoslup ma prosty.A jak miala troche ponad 1,5roku przesiadla sie do miniaturki normalnego lozka 70x140cm.

Hmmm..Ja tez sie wybiore na lumpy zamiast do galerii :-D Az Wam zazdroszcze tych polowan.Tu najblizszy znany mi lump z przyzwoitymi cenami jest 30km dalej :confused2: Ale jak jestem w okolicy to zagladam i zawsze cos znajde.Tylko baba powariowala ostatnio i wszystko w gore idzie.Wole ebay chociaz nie ma tej atmosfery polowania :-D

Do góry