reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy majóweczek

I takie rajstopki słodkie od 0-3 msc

Załączniki

• 20121230_124340.jpg
    20121230_124340.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Kurcze jakie fajne te wasze nabytki .... :szok: ja się jeszcze wstrzymuję z zakupami, bo muszę przejrzeć co będę miała po małym u szwagra, a z resztą moja teściowa podobno już szaleje w usa... Mężowy ją przystopował, bo już wózek chciała kupować i wysyłać ale uświadomił jej, że już mamy;-), no i jak już wie, że będzie dziewczyna to podobno szaleje... Dodatkowa moja mama też w Anglii wariuje (identyczna sytuacja z wózkiem - wyszło by tak, że miałabym 3 sztuki:-))

Aska hehehe ...3 wózki,to pozostaloby Wam tylko działac nad kolejnymi maluchami:D:D:D:D:D

U mnie rodzice szaleja,juz nawet nie staram sie uzyskac jakies kontroli nad nimi:) Na szczescie w wiekszych zakupach typu wozek,łozeczko jeszcze sie konsultuja;D

Eklerka Piekne ciuszki,ale te rampersy to wymiataja na całego:) Booooskie!!

Noelle ja też im nie zabraniam kupowania dla wnuków, ale ciężko nad nimi zapanować;-):-) No i jak kupiłam wózek to pomyślałam żeby je poinformować - jakoś tak na to wpadłam, i dobrze zrobiłam bo obydwie chciały nam zrobić niespodziankę:szok:

reklama
Tak trochę mi szkoda, że ominie mnie to cale zakupowe szaleństwo, ale z drugiej strony ... ile kasy w kieszeni zostanie:szok: a radocha z prezentów jest prawie taka sama;-)

Do góry