reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy majóweczek

Olga, jak dla mnie super ten wasz, wcale nie trumienka :p Kwiestia gustu, ja przy czarnym jedynie zastanawialam sie nad zbytnim nagrzaniem, bo jednak ta czern chlonie wiecej ciepla.

reklama
Zapo - fajne łózeczko:tak: szuflada tez pewnie się przyda... rozumiem, ze żadnych ochraniaczy, baldachimów itp. nie kupujesz?

ja też nie - jak chcę dziecko przysłonić od swiatła czy wiatru to wieszam pieluszkę albo ręcznik koło główki i tyle... dla mnie dziecie musi mieć czym oddychać, nawet jeśli jest facetem;-)

co do kolorów wózków - ja zółtego unikam bo po prostu nie lubię i faktycznie kojarzy mi sie z przyciaganiem owadów

dla Zosi miałam deltim emu turkusowy - też trochę oczoj..bny, ale nawet muchy nie szły do niego... teraz kupiliśmy używany taki: Producent w

ja też nie - jak chcę dziecko przysłonić od swiatła czy wiatru to wieszam pieluszkę albo ręcznik koło główki i tyle... dla mnie dziecie musi mieć czym oddychać, nawet jeśli jest facetem;-)

popieram :)
ja wozeczek mam granatowo czerwony- stoi w piwnicy nawet jeszcze go dokladnie nie widzialam :) podobno fajny :) dla synka mialam ciemna zielen i spacerowke brazowa, tez wole ciemniejsze kolorki, raz nie brudzi sie az tak :) dwa te robactwo wiosna, latem...

ale macie porownania na czarne wozeczki, az mi nie przejdzie to przez gardlo... w tym kontekscie...

kazdy ma swoj gust i tak powinno byc, a wozek najwazniejsze by byl funkcjonalny, choc idealnego dla kazdego jeszcze nikt nie wymyslil :)

Kora żadnych baldachimów ;-)

A mnie się czarne wózki podobają i są praktyczne. Jasne kolory mają to do siebie, że widać brud i kurz.

Ja po dzisiejszym dniu stwierdziłam, że głupi ma szczęście.
Poszłam z kumpelą do lumpa ona szuka, ja rozmawiam ze spotkaną tam kumpelą.
Coś mi pokazuje, patrzę a to sterylizator. Baby nie wiedziały co to i sprzedały mi za dosłownie i liczbowo szalone 5 zł
dokładnie takie:
ELEKTRONICZNY STERYLIZATOR TOMMEE TIPPEE + GRATIS (3007500367) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Wygląda jak nowy, działa i jestem w szoku do tej pory.
Mąż się śmieje, że mam w lotka zagrać :-D

Zapo Ty farciaro! zazdroszczę !
ja poprzednio miałam kombajny taki mega duzy co w nim mozna też na parze gotować .
a teraz wybiore taki do mikrofalówki Aventu czy Chicco.
Nia oczywiście ulubione kolory to sprawa indywidualna. ja lubie żółty ,turkusowy.
moja córeczka uwielbia czerwony, fioletowy i różowy.
wózek ze względu na nią ,żeby miała poczucie ,że wybrała wózek jest koloru czerownego.

Wózki super, osobiscie nie polecam koloru żołtego, bo ten to napewno owady kochają, Zapominajka TY szczęściaro, super okazja lubię takie perełki w szmateksach. A powiedz jak ten mutsy Ci się podoba?

reklama
Wózki super, osobiscie nie polecam koloru żołtego, bo ten to napewno owady kochają, Zapominajka TY szczęściaro, super okazja lubię takie perełki w szmateksach. A powiedz jak ten mutsy Ci się podoba?

Tak jest bardzo fajny. Stabilny, lekko się prowadzi. Ma możliwość zamontowania siedziska spacerówki przodem i tyłem do kierunku jazdy.

A sterylizator jest duży to fakt. Gdyby nie przypadek to bym go tak sama z siebie nie kupiła.

Do góry