reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy majóweczek

noirel mi sie wydaje ze i na szydelku mozna zrobic i na drutach przynajmniej tak sis robi i na tym i na tym tylko na szydelku chyba troche dluzej to trwa.ja troche kiedys na szydelku za mlodu robilam ale teraz wogole mnie nie ciagnie,natomiast jakis miesiac temu zameczalam meza o maszyne do szycia zeby kupic no i wkoncu mi kupil(swoja droga mial lesza radoche przy szyciu niz ja) i po pierwszysch radosciach juz z 2 tygodnie stoi nieuzywana bo juz mi sie znudzila:szok:ale taka maszyna zawsze sie przyda ja cale zycie musze skracac spodnie bo na 150 to zadnych nie szyja wiec do tego bedzie przydatna a i z czasem moze jakies poszewki poszyje albo cos innego jak mnie najdzie narazie pierwsze zauroczenie moje minelo:-D

reklama
wiolonczela42 ja mam taka karuzelke po pierwszej córci i jest naprawde suuper!!!
A woreczki na pieluchy uzywa moja kolezanka i sobie tez chwali takze mysle ze i ja zakupie takie.

nanu napewno dasz radę z tym kocykiem:-) Moja mama bardzo podobny dla wnusi szykuje a narazie mam opaski na gółwkę i buciki balerinki porobione przez mamę. Mi niestety zdolności brak:zawstydzona/y:

Ewelinka podeślij tego linka do wyrobów siostry. Z ciekawością zobaczę:-)

Mam jeszcze jedno pytanie (jak zwykle;-)).
Dziewczyny czego używacie w lecie do odstraszania komarów i innego robactwa z pokoju maluszka? Bo wiadomo w maju się zacznie inwazja:wściekła/y: Zastanawiam się nad kupnem baldachimu ale to znowu ogranicza dostęp powietrza i sama juz nie wiem:confused:

Ja mam moskitiery montowane w oknach. Bardzo dobrze się sprawdzają.

reklama
Do góry