Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wymienialysmy się informacjami o pierwszych zakupach na wątku głównym, a myśle ze fajnie jakbyśmy mogły o nich porozmawiać w jednym miejscu. Tu moje pierwsze zakupy z mega okazji.
Susel cudne zakupy.mata z serii rainforest fp.cos robią te elementy bo pewnie liście się ruszają. A lezaczek to taka hustawka tez chce coś tego typu.jest na baterie czy do prądu?
Super zakupy. Też napewno kupię taka huśtawkę bo super się u nas sprawdzała mieliśmy pożyczoną teraz chce swoja. Mata ekstra. My z tej serii mamy karuzele
Super pomysł z tym wątkiem, nam bujaczek się nie sprawdził młody go nie lubił, może teraz dzidzi się spodoba. A maty nie mieliśmy ale teraz może się za jakąś rozejrzę ???
Ale wam zazdroszcze tych zakupow, ja wszystko trzymalam po synu bo wiedzialam ze bedziemy w niedlugim czasie chcieli drugie i tak mam dwie maty, lezaczek bujaczek, chustawke,karuzele, lozeczko zwykle i turystyczne, wozek gleboki i spacerowke, foteliki do samochodu nosz kurcze wszystko wszystko, takze szal zakupowy mnie ominie, ale z drugiej strony ile kasy zaoszczedzonej
Bozka też tak sobie tłumacze bo też właściwie wszystko mamy po synku, no chyba ze będzie córa to przynajmniej z ciuchami zaszaleję a no i przewijak muszę nowy bo stary mieliśmy użyeany i już ledwo ledwo się trzyma.
Witam kochane przyszłe mamusie
Jestem wrześniową mamą Małej Nastki
Poniżej zamieszczam linki do portali, na których można znaleźć coś dla Malucha bądź dla siebie w atrakcyjnych cenach