reklama

Zakupy majowek

reklama
Asiaf kurcze freestyle super bo ma zapięcia do biustonosza do tego wyświetlacz na noc super no mam teraz problem brała bym freestyle ale cena 1200zl a swing maxi 690 bo ja chce z obu piersi naraz bo tak dłużej trwa ściąganie i z drugiego cyc a też leci

Dziewczyny a co myślicie o laktatorze lovi prolactis? Poszperałam trochę w internecie i znalazłam praktycznie same pozytywne opinie. Jest podobny do medeli swing z tym, że jest cichszy no i tańszy. Nowy można kupić w promocji już za 320zł.

Chyba bym wolała się sama doić, niż tyle zapłacić.
Tak serio, moja Mama własnoręcznie odciągała pokarm i ciągle mi powtarza, że laktator to głupota.. bo ona miała i nie używała..
Tia... 20 lat temu miała też depilator, którego nie używała (i słusznie, bo tylko rwał wlosy, a nie wyrywał z cebulkami, ale przez 20 at technologia jednak się nieco rozwinęła. W przypadku depilatorów tak, więc podejrzewam, że z laktatorem też). ;-)

Nie No laktator polecam bo jak hardy zastój to nic nie pomoże nawet bliźniaki nie wyrabiali a co dopiero jedno dziecko

Tylko tyle pieniędzy
Chociaż jak bym nie miała ograniczeń
To pewnie wzielabym najlepszy i tyle ;)

Pewnie to kwestie indywidualne, ale kiedyś laktatorów nie było.
Choć wtedy na zastoje to się chyba tłuczoną kapustę przykładało (moja koleżanka przykładała, parę lat temu - ale nie wiem, czy pomagało).
Moja Mama chyba takich problemów nie miała, albo już nie pamięta.

Przeraża mnie to karmienie cycem. :-(

Rukmini mnie tez juz myslalam ze ja jestem jakas uprzedzona do karmienia piersia przy 1 dziecku mialam nawal pokarmu lało sie ze mnie 38 stopni goraczki masakra

reklama
Sezon przedświąteczny w pełni
Ozdoby recznie robione - oryginalne cudeńka ...
MamaSprzeda.pl - Świąteczny Bazarek / Ozdoby świąteczne

Zabawki Dumel i Fisher Price taniej niż na allegro !!!
MamaSprzeda.pl

i Wielka świąteczna akcja z DUŻYM SERDUSZKIEM z której dochód zostanie przeznaczony na dofinansowanie ośrodka dla dzieci niepełnosprawnych
MamaSprzeda.pl - Świąteczny Bazarek / Moje Pierwsze Święta
10451851_913198728697759_1944828996716586396_n.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry