Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hello dziewczynki, ja dziś poszłam na wstępne rozeznanie wózkowo-łóżeczkowe, mam tu pytanie na co warto zwrócić uwagę przy kupnie obu sprzętów? Mówią różnie. Co sklep to inaczej. Powtarza się tylko, że wózki na paskach są wadliwe i koła pompowane cieszą się największym powodzeniem a co z resztą ważnych cech? Pozdrawiam
,

Joanno82 pokazałam Mężowi wózek z Twojego linka: TAKO jumper..WOW!Od razu mu się spodobał ,a jak przeczytał szczegóły..to..kto wie, czy tego wózka właśnie nie kupimy:-)Ja też stelaż będę zostawiać na dole na klatce schodowej..(mieszkam na 4 pietrze..;-)i znosić tylko gondolkę:-)

Nie polecam tego wózka, przyjrzałam mu się w sklepie i powiem, że jest cięzki, przede wszystkim ciężki do pchania:-(
A co do materacyka do łóżeczka to polecam gryczano- kokosowy, jest super i przede wszystkim dobry dla dziecka, wszelkie piankowe są odradzane:-( tzreba mieć na uwadze, że materac od łóżeczka ważniejszy![]()