Makunga
Fanka BB :)
Hehehehe i co nie mówił Ci potem " A nie mówiłem ? "Bo pieluszka tak działa, stara sprawdzona metoda. Ja się w sklepie z moim posprzeczałam, że chce misia bo to takie super. Użyliśmy raz a potem tak jak u ciebie się skończyło![]()

Bo mój naprawdę często ma rację w takich sprawach, ja go nie słucham, a potem się wkurzam, ze pieniądze w błoto wyrzuciłam hihihihih 

Co do wózka to my dostaliśmy 3 w 1 i powiem szczerze sprawdza się, ale w domu bo jak chcieliśmy gdzieś jechać to składanie tak ciężkiego i dużego wózka było kłopotliwe i denerwujące. Jedyne co było super to pompowane koła, ale reszta klapa.
Mojego męża siostra kupiła podobny i była zadowolona tamten był o wiele lżejszy bo był zrobiony z jakich mocnych rurek (pustych w środku) i to też się przekładało na wagę tegoż cudeńka.
W sumie foteliki to już mam po starszych dzieciaczkach.
Ale naszczęście mieszkam w domu i wózka nigdzie wnosić nie będę. Problem polega na tym, że nigdzie nie można na żywo zobaczyc takich wózków, bo sklepy nie mają ich na stanie, nie wiem jaka firma jest dobra, no i oczywiście boję się, że zamówię coś z katalogu, a okaże się niewygodny dla dzieci