Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

obwód pod biustem podskoczył i miseczka o jeden rozmiar-w żadnym staniku nie jest mi wygodnie:-(najchętniej chodzę bez..
ale na kondycje piersi nie wpłyneło to dobrze -rozstęp na rozstępie:-racja,moj gin mi kazal spac w staniku bo mi 2 rozmiar urosly i sa bardzo ciezkie,staniki ,ktore kupilam w czasie ciazy sa za male....Ja pod biustem o 5 cm urosłam a miseczka z C do DD mi się rozrosła. małpko nie chodź bez stanika, porozciąga ci się skóra i jak skończysz karmić bobasa i zaniknie ci pokarm to sama skóra ci zostanie i biuścik do pasa.
ja stanik zdejmuje na noc bo mi nie wygodnie...z wlasnego doswiadczenia polecam do spania bluzki z usztywnieniami czyli takimi wszytsymi miseczkami, sa duze, wygodniejsze do spania niz biustonosze...
z wlasnego doswiadczenia polecam do spania bluzki z usztywnieniami czyli takimi wszytsymi miseczkami, sa duze, wygodniejsze do spania niz biustonosze...