Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Madziu ja właśnie wczoraj taki używany rowerek oglądałam ale babka chciała go sprzedać za 100 więc dałam sobie spokój, to już w sklepie wolę kupic! Nie wiem już sama po tym co napisałaś bo ja też z początku myślałam o takim z pasami:ja własnie kupiłam młodemu rowerek od sasiadki za... 30 zł... brakuje mu tylko daszku
narzedzia ogrodowe posiadamy...
młody jak chce sie hustac to wyciaga ja z szafy i ciagnie za sznurki...
Mały używa go jako drabiny podstawia do mebli kuchenki (już i tak nie mogę gotować na przednich palnikach bo sciąga z nich wszystko to teraz dobiera się jeszcze do tylnych
) podstawia pod suszarkę na balkonie i wyrzuca pranie (dzisiaj już zbierałam je z trawnika) do parapetów stołu w kuchni nic nie można postawić masakra
, jeszcze im jakieś ciuchy kupiłam, bo niby ten playk zabaw był z okazji ich święta:-). Ale patrząc na tę kosiarkę chyba się skuszę, bo jest zarąbiasta:-), dobrze, że wydaje odgłoosy pracującego silnika - Mati się ciągle przmierza do tej normalnej, dosłownie, jak mój tata kosi, to nie odstępuje na krok, więc niech ma...
.