reklama

Zakupy styczniówek 2009

reklama
Ja równiez pokupowałam, moja Laura wyrosła ze wszystkich spodni na 92 teraz kupiłam na 98... ostatnio mam fioła na punkcie nexta.. szkoda, ze u nas nie ma tego sklepu.
W H&M jest fajna kolekcja...patrzyłam dla dziewczynek. Fajne czapeczki po 14.90 hello kitty.

Ja też Oli już pomału kompletuję wiosenne ciuszki :) Też lubuję się w H&M, Next i jeszcze Gap ;) Z H&M obecnie nosi 86 i jest w sam raz, spodnie to i na 80 co niektóre są dobre ;) Rączki ma długie, nóżki krótsze :P A póki co to głównie w rajtkach pomyka i jakichś getrach, legginsach :) Jakoś nie lubi dżinsów :) No i sukienusie bardzo lubi :))
Ogólnie ciuszki to na 18-24 miesiące są dobre :) Myślę, że niektóre letnie koszulki, sukienki jeszcze powinny być na nią dobre - z przykrótkich sukieneczek jakieś tuniczki się zrobią i będzie git :)
Myślę nad butami wiosennymi - widziałam, że teraz ceny jakby niższe są, zastanawiam się czy w sezonie nie wzrosną? Tylko znowu nie wiem jaki rozmiar i taki ot dylemat mam :]

Ja też jestem wielbicielką Next i H&M :tak: nie dość, że ładne ciuszki mają, to po praniu nic się nie dzieje ;-) Karolka nosi spodnie 86, a bluzeczki 92 ... teraz jak kupuję jakieś ciuszki, to też już wiosenne...

Mamjakty - ja buty zawsze na ostatnią chwilę kupuje, bo już parę razy się nacięłam kupując za wcześnie :sorry: no i wydatek był podwójny :tak:

my tez czekamy z butami do konca...
co do ciuchów to ja nie kupuje jakis magicznie drogich i nie musza miec metek firmowych szkoda mi kasy - dzieci za szybko rosną :)

To w takim razie wstrzymam się z butami :)
Ciuszków dla metek nie kupuję tylko dla jakości - Bardzo często piorę ubranka i nic się z nimi nie dzieje - tak jak Iza pisze :) Często kupuję jakieś używki - zwłaszcza z Nexta bo nowe drogie są i faktycznie szkoda mi trochę tej kasy, ale z H&M kupujemy nowe bo cena przystępna :)

Ostatnia edycja:
no ja też przede wszystkim na jakoś patrzę.
swoją drogą lubię jak młody jest fajnie ubrany :-D

a co do butów to ja się też juz nacięłam..na szczęście kupiłam większe a nie za małe. Teraz muszę przymierzyć te co na jesień kupiłam za duże, mam nadzieję że spasują;-)

Ostatnia edycja:
reklama
W H&M ostatnio kupiłam rajstopy za 30 zł bo śliczne, mięsiste tylko że teraz szkoda mi je zakładać i tak prawie ze wszystkim, a dziecko przecież rośnie...Koleżanka córci kupuje bardzo fajne ciuszki w szmateksach po 5-10 zł a tyle to kosztuje sama przesyłka na allegro. Ja też tak chyba zaczne polować w jednym konkretnym "butiku" :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry