reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy styczniówek 2009

u nas w tesco pampersy 2 paczki za 85zł
a w carrefour jest jakas taka mega paka w kartonowym pudle za 89zł ale nie mam pojęcia ile tam sztuk jest w srodku :-)

reklama
Oj my też o półbutkach i sandałkach musimy pomyśleć, ale sandałki to raczej wiosną kupię, no i paputki też już wymienić trzeba na rozmiar większe..:tak:

Aga megasne są te butki....pewnie własnie do Deichmanna trafimy na zakupy...Albo do CCC....I własnie czegos takiego szukam...pół sportowe pół eleganckie...Tylko sznurowanie u nas odpada bo bym za Piotrkiem na kolanach po całym mieszkaniu musiała biegać :-D :-D I cena w normie...

Dzieki za info z pieluchami...jutro jedziemy sie porozglądać :-)

Głupie pytanie mam ale zadam....Czy latem jak juz sandałki wejdą do użytku pod spód zakłada sie skarpetki ???? Tak w sumie teraz sie zaczełam zastanawiać....nie otrze go to na gołą stópkę??Jak znowu 30 stopni w cieniu będzie to przecież mu sie ta stopka ugotuje w skarpetce...

jakw wózku to bez butów, a jak na nogach to bez skarpet.. aczkolwiek obtarcie mozliwe.. Młodą bartki obtarły , ecco ani memo nigdy..

dzis na zakupki skoczylismyz młodą i kupiliśmy 2 kurtki jedną w 5 10 15 za 40 zł a polarku a drugą w c&a imitacje skóry odjzadową do tego czapka dzokejka , podkoszulki i skarpetyz księzniczkami
Mowie wam ze rozmiarówka dziwna - podkoszulki na 92 jedna kurtka na 104 a druga na 116

młodemu poki co nic bo po młodej duzo rzeczy mamy

ale pewnie i on sie obłowi bo 1go marca asystentka mojego męza otwiera szmateks i jedziemy tam w piatek albo sobotę...

Ja młodą już okupiłam na wiosnę i lato :sorry: Zaszalałam, że hej! Tylko buciki będzie trzeba kupić :tak: Już mam upatrzone z Ecco:
*ECCO*ROZM 20 (912349871) - Aukcje internetowe Allegro
Coś w tym stylu, tylko chciałabym na żywo je jeszcze zobaczyć :sorry: No i nie wiem jaki rozmiar :unsure:
A kurteczkę kupiłam jej na jesień i teraz przymierzałam i jest jeszcze dobra, na wiosnę pewnie będzie w sam raz :tak:

Blanka ma ciuszki po Olce także problem z głowy jedynie Olkę trzeba obkupić bo znowu koza wyskoczyła do góry no i dziewczynom buty trzeba kupić.

reklama
Do góry